2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

عزیزمممممم 😍😍

چه سوپرایزی، مباااارکت باشه گلم، الهی که به سلامت طی کنی دوران بارداری رو و به سلامت هم بغلشون بگیری 😍🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دير ازدواج كردم مشغول سامان دادن خواهر و برادرا و نگهداري از مادر خدا بيامرزم بودم. حالا رسيدم به خودم و ذخيره ناچيز. بهم گفتن گزينه تخمك اهدايي هستي. خيلي گيجم. واقع بينم ها مي دونم تو سن من ممكنه سخت باشه همه چي اما نمي خوام نا اميد بشم و دوست دارم يك بچه داشته باشم اقلا. كسي راجع به تخمك اهدايي اطلاعاتي داره ؟

الهی عزیزم ... فقط باید استراحت کنی و به خودت برسی ان شاالله این روزها به سلامت طی میشه و با آغوش ف ...

انشالله عزيزم ممنونم ازت سحر جان 

استراحت مطلقم حرکت نمیکنم فقط دیروز کلی آزمایش خون و ادرار. داشتن رفتم آزمایشگاه و... اومدم شب اینجوری شدم 

سلام عزیزم مبارکه پس حس چند شب پیش من درست بود که شک کردم یکی هستند یا دو تا😆

مرسی عزیزم اره حدست درست بود تازه من با اطمینان گفتم یکیه ولی خیلی ممنونم ازت شب قبل اینکه برم برا قلبشون و استرس داشتم ب نیتم دعا کردی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

مباااااارکه😍😍😍😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم ان شاالله. من اون چهارده روز انتظار رو اينجور استرس نكشيدم ك اين دوروز كشيدم والا آدم ى ...

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم. 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره الان ديگه مطمئن شدم شما دوتا بخاطر دوقلوهاتون😍😍😍 اينجور بودين خدا براتون حفظ كنه و قلبهاشون ١ ...

عزیزم من سر دوقلوهام اصلا تهوع نداشتم خیالت راحت😂😂

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من دير ازدواج كردم مشغول سامان دادن خواهر و برادرا و نگهداري از مادر خدا بيامرزم بودم. حالا ر ...

اای جانم خدا خیرت بده عزیزم. خدا بیامرزه مادرتونو. دعای همونا بدرقه راهت بشه و زودی نی نی دار بشی ان شاالله🤩😍

نگران سن نباش خیلیامون سن مون یا بالاست یا مورد دیدم ک با سن بالا باردار شدن

عزیزمممممم 😍😍 چه سوپرایزی، مباااارکت باشه گلم، الهی که به سلامت طی کنی دوران بارداری رو و به سلام ...

مرسی عزیزم ان شاالله خودت هم ب سلامتی این دوران بگذرونی و بغلت کنی یه تیکه از وجودت و 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام خانما میشه لطف کنین یه راهنمایی بهم کنین نوازد دوقلو دارم الان ۹روزشه،از دیشب تا حالا فقط. گریه ...

عزیزم یه بالش نرم بذار رو دستت برش گردون رو شکم بذارش رو بالش پشتشو مرتب بزن اروم بذار یا اروغ بزنه یا باد خالی کنه. اگر شکمش کار نکرده با یکم روغن زیتون و گوش پاک‌کن اروم مقعدشو‌چرب کن شکمش کار کنه ببین اینکاری که میگم من خودم تا الان شاید دو سه بار انجام داده باشم براشون چون زیادیش خطرناکه فقط در مواقع ضروری اینکارو انجام بده شکمشو با روغن براش بمال. همون نفخ و کولیکه لعنتیه تا سه ماه همراه بچه هاست😩

خداياشكرت....❤️