2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از جوابت چه خوب که بسلامتی زایمان کردی بی حسی بودی یا بی هوشی؟  چه علائمی داشتی که خطر ...

بیهوش بودم با این که معدم پر بود کلی دکتر راضی شد بیهوشم کنه.  ی مدت که نوار قلب بچه خوب نبود بستریم کردن که لازم شد زایمان کنم ولی خوب چند رکز بستری بودم بعد مرخص شدم. اواخر انقباض زیاد داشتم دکتر گفت احتمال زایمان زودرس دارم ولی به خاطر کم شدنه تکونای بچه مجبور شدم زودتر زایمان کنم

عزیزم چقد طول کشید تا جوابش اومد ؟ من الان اول یازده هفتم بهم گفته ۱۲تمام برم غربال  میتونم ب ...

میگن لازم نیست اما من پسفردا دارم میرم میدم حتما .جوابم اصولا ده روژ اما مال من شش روزه اماده شد

حتما جای معتبر برید اگه تهرانید که نیلو برید

آره منم اصلا حال روحیم خوب نیست،حالا من اصلا هوس نمیکردما الان دلم شیرینی میخواد همش نمیدونم چرا این ...

منکه انقد بداخلاق شدم همش دارم با بقیه یا بلند حرف میزنم یا دعوا دارم خودم برای خودم غیرقابل تحملم بیچاره اطرافیانم

زودتر بگذره تموم شه بره استرسش کشت مارو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
@ranginkaman1234     انشالله که جواب میگیری.....  یکی از دوستان که انتقال اولش با ...

آنا جون ، دکتر این‌ماه برام ال دی نوشته که کیستم‌از بین بره . گفته سوم‌پریودی بعد بیا سیکل پانکچر رو شروع کنیم . خب دوماه پشت سر هم‌ال دی بد نیست ؟؟؟؟؟

دوستان اگه شما چیزی میدونید ممنونم راهنمایی کنین

خدای من خدای معجزه هاست . 
داخل سیکل دم نوش نخور. ولی قبلش می تونی بخوری. ببین به بدنت میسازه. میخوری حس خوب میگیری؟

اخه شوره جون از هر کی میپرسم‌میگه گرمی جات بخور

گرمیجاتم معمولا همین چیزاست 

والا نه میخورم هیچ فرقی تو بدنم ایجاد نمیشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من رویان رفتم ششم انتقال دادم الان پنج روز شکر راضی بودم از روال سیکلم کوتاه مدت بوده، چرا نمی‌تونید ...

مگه سیکل انتقال هم بلند وکوتاه داره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
@ranginkaman1234     انشالله که جواب میگیری.....  یکی از دوستان که انتقال اولش با ...

آناجان‌سلام

گلم‌ممنون‌میشم‌جواب‌نمونه‌همسرموبرام‌تفسیرکنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان ازمایش ایمنی انعقادی که دادین از کدوم نمونه ش دادین منظورم حروف کوتاه شده انگلیسی ش چیه؟ میخ ...

آزمایشهای تکمیلی لازم برای بررسی علت منفی شدن یا سقط مکرر:

دوستای گلم اینم از آزمایشهای تکمیلی تورک آنا:

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocysterin
AMH
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD19
CD69
IgA

بعدش آز جهشهای ژنی:
MTHFR
PAI-1

بعدشم که آز کاریوتایپ رو تو آزمایشگاه ژنوم طبقه چهار همون ساختمانی که نیلو هست انجام دادم!

فقط یه چیزی این سی دی مارکر ۶۹ رو هم آزمایشگاه آرژانتین دادم!

آزهای ایمنولوژی که دکتر مریم توکلی برام مجددا نوشتن:

Anti thyro
CD16
CD56
CD16+CD56+
CD5
CD19
CD5+CD19+

@microinjection

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
مگه سیکل انتقال هم بلند وکوتاه داره

اره داره