2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046070 بازدید | 684498 پست
عزیزم‌مبارکه انشالله ‌ . چند ماه از پانکچر میگذره ؟ چند تا نی نی شده براتون ؟

من جنین فریز شده از قبل داشتم فکر کن از ۱۴ سال پیش😃 مطمئنم رکورد جنین فریز شده ها رو میشکنم  💪💪

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

۴ تا جنین دارم میخواستم تعیین جنسیت کنم دکترم قبول نکرد قرار شده یه دونه بلاست برام بزاره

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست میگید عزیزم ولی خیلی نگرانم شرمنده شما مراحل ای وی اف رو میدونید باید عکس رنگی بگیرم؟ پانک ...

عزیزم من خودم ۳ بار پانکچر شدم.... 

بله عزیزم حالا بسته به نوع سیکل مناسب بودنتون تقریبا حالا یا حدود 15 رو ست سیکلتون یا 45 روزه.... 

البته این 15 و 45 مطلق نیست.... 

یعنی ممکنه یکی مثلا سیکلش 16 روزه باشه یکی 18 یکی 14 و همینطور 44، 47 و.... 

یعنی 15 و 45 فقط اسمه.... 

بستگی به واکنش بدن هر کسی سیکلش بالا و پایین میشه..... تو سیکل های بلند یا کوتاه با ال دی از یه ماه قبل دار شروع میشه.... 

اما ااروهای تحریک تخمدان از آخرین پریودی به بعد شروع میشه.... 

روز اول تا سوم پریودی سونو میشی دز داروهات تعیین میشه.... 

هر چند روز یه بار سونو میشی بعد بر اساس پاسخ هی بدنت یا داروهات کم و زیاد میشه یا عوض میشه و.... 

بعد که فولیکول‌هات به اندازه مطلوب رسید تایم پانکچر تعیین میشه.... 

۳۶ ساعت قبلش آمپول آزادسازی تجویز میشه..... 

مثلا میگن سه شنبه ساعت 8:45 شب باید بزنی همون تایم میزنی و پنجشنبه 8:45 صبح پانکچر میشی..... 

یعنی حواست به تزریق تو تایم تعیین شده برا خودت باید باشی چون وقت عملت رو بر اساس این تزریق میدن.... 

بعد با یه بیهوشی سبک تخمکات رو میگیرن.... 

همون روز همسرت نمونه میده..... 

٢-5 روز قبلش نهایت باید تخلیه داشته باشه..... 

بهترین حالت همون ۲ روز قبله.... 

شما که تعیین جنسیتی احتمال زیاد جنینات فریز میشن..... 

نمیدونم انتقال فرش میده مرکزت برا تعیین جنسیت یا نه..... 

قبلا یادمه تعیین جنسیتها فریز میشدن جنینت می‌فرستادن برا تعیین جنسیت.... 

حالا بسته به شرایط چند ماه بعدم انتقال میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو برگه آزمایش نوشته بود سی دی۱۶ با اچ ال ا خونده شود فکرکنم بنظرخودم اینا بالا باشه.اگه بالا باشه س ...

عزیزم والا برا من همینا بالا بودن.... 

یعنی 16 و 56 و فکر کنم 19 هم بالا بود..... 

که من سرم و پرد داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها از زینب جون خبر ندارین؟ خیییلی وقته نیومده . چند وقته فکرم مشغولشه. ان شاالله که خیره .  ...

اتفاقا منم خیلی وقت پیش پیغام دادم حدودا یه ماه پیش هنوز جواب نداده..... 

من با خودم گفتم انشالله پیغام بی پیغام‌ها گم شده ندیده.... 

یعنی تو این مدت آنلاین نشده؟ 

نگران شدم.... 

انشالله که جای نگرانی نیست.... 

@ranginkaman1234    

انشالله که جواب میگیری..... 

یکی از دوستان که انتقال اولش با من بود و هر دو با هم + شدیم بعد ۴ سال جنین فریزش رو انتقال داد برای فرشته دومش و شکر خدا بازم + شد..... 

انشالله شمام + میشی و رکوردتم ثبت میشه..... 

عزیزم من خودم ۳ بار پانکچر شدم....  بله عزیزم حالا بسته به نوع سیکل مناسب بودنتون تقریبا حالا ...

ممنون عزیز دلم از راهنماییت

فقط یه سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنماییم کنی

سوزن ها و داروهای هورمونی تا چند ماه بعد از انتقال ادامه داره؟ یعنی تا پایان بارداری هست؟ 

@ranginkaman1234     انشالله که جواب میگیری.....  یکی از دوستان که انتقال اولش با ...

ممنون از دعای خیرت امیدوارم برای همه بچه های اینجا بهترین ها رغم بخوره🙏🙏🙏🙏🙏

اتفاقا منم خیلی وقت پیش پیغام دادم حدودا یه ماه پیش هنوز جواب نداده.....  من با خودم گفتم انشا ...

آنا جان یه سوال داشتم به نظرتون دمنوش زنجفیل دارچین برا کسی که طبع سرد داره قبل انتقال خوبه؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آنا جان یه سوال داشتم به نظرتون دمنوش زنجفیل دارچین برا کسی که طبع سرد داره قبل انتقال خوبه؟

داخل سیکل دم نوش نخور. ولی قبلش می تونی بخوری. ببین به بدنت میسازه. میخوری حس خوب میگیری؟

خدایا شکرت
اتفاقا منم خیلی وقت پیش پیغام دادم حدودا یه ماه پیش هنوز جواب نداده.....  من با خودم گفتم انشا ...

اره خیلی وقته نیومده.منم چند بار تو ذهنم اومده بیام خبر بگیرم یادم رفته.  ان شاالله که خیره و سرش گرم زندگیه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فدات شم انشالله سلامت باشی. پروانه جون سقط کرد ولی آخرین بار گفت یه مقداری از بقایا مونده و بهش ...

پروانه همون دوستمون که جنین پسر انتقال داده بودن ؟

چرا باید سقط میکردن ؟ 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زنده باشی مهربون    

سلام عزیزم خوبی 

هزینه پی جی دی تعیین سلامت داخل مرکز رستمی میدونی چقدره ؟

هزینه پانکچر و انتقال هم اگه میدونی بهم بگو لطفا 

ممنون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود