2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

سلام خانما من تو سیکل انتقال هستم یکشنبه ۱۴ پریودی و سونو دارم . من سری قبل باردار شدم از اول انتقال استراحت مطلق بودم . الان با وجود دخترم نمیتونم استراحت کامل داشته باشم به نظرتون امیدی هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان عزیزم  من یک تعدادی قرص استرادیول دارم (۴۵ تا حدودا خارجی ؛ ۱۵ تا ایرانی) که تاریخ ...

سلام نورا جان اگه هنوز دارینش من میخواستم. کدوم شهرید؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی زایمان کنی عزیزم، منم ماه اخرم هنوز دارم به شکم میزنم چون پوست دستم سفت شده بود هرشب گریه ...

ممنونم از جوابت

بسلامتی زایمان کنی

هنوزم انوکساپارین میزنی؟ 

سزارین قراره بکنی؟ 

دکتر گفته تا کی ادامه بدی؟ 

کسانی که با وجود تزریق انوکساپارین سزارین شدن یکم از شرایطشون بگن لطفا

من خیلی نگرانم خونریزی م زیاد بشه و نتونن جلوش رو بگیرن😩

چند زور قبل عمل قطع کردین؟ 

عملتون خوب پیش رفت؟ 

کسانی که با وجود تزریق انوکساپارین سزارین شدن یکم از شرایطشون بگن لطفا من خیلی نگرانم خونریزی م زیا ...

گلم نگران نباش دکتر به من گفت فقط ۲۴ ساعت نزنی قبلش دیگه مشکلی نیست. من چون خطر زایمان زود رس داشتم از چند وقت قبلش انکسارو قطع کردن به جاش روزی ۳ تا هپارین میزدم که زایمانم یهویی شد و فقط ۴ ساعت از تزریق هپارینم گذشته بود که بردنم اتاق عمل 

از بیمارستان بهمن خوشم نمیاد بعد میخوام همسرمم شب همراهم باشه نمیذارن  کلا چون دوقلو دوتا کمک ...

ایشالله به سلامتی عزیزم بدنیاشون بیاری.یعنی آرمان میزاره دوتا همراه داشته باش تو اتاقت؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
درسته اقوام نه نمیان ولی مادر پدرمون میان بعد شرایط فروردین صدرصد راحتره نسبت به موقعی که شما زایمان ...

عزیزم ببخشید میگما حالا مثلا پدر و مادرت از کجا میخوان بفهمن اسم دکتری که بالا سرت نوشته متخصص میکرو هست یا نه 

@یاسین_و_یاسمین1    

بعد ببخشید یه سوال دیگه یاسمین جون شما از میکرو کسی خبر داره بغیر همسرتون کسی که میخواد بیاد بیمارستان بمونه یا دیدنتون بیاد مثلا؟اگه نه چجوری میخواین پنهونش کنید؟

عزیزم ببخشید میگما حالا مثلا پدر و مادرت از کجا میخوان بفهمن اسم دکتری که بالا سرت نوشته متخصص میکرو ...

خوب میفهمن دیگه همونجوری که بقیه میفهمن یا کافیه اسمشو بزنن گوگل چه خانواده خودم چه همسرم فهمیدنش کاری نداره که مامان من اتفاقا خیلی حساسه و خودش میگرده برام یه دکتر خوب پیدا کنه تا الان چند نفر تحقیق کرده و بهم گفته اینا خوبن همین دکتر صارم رو مامانم بهم گفت رفتم یه ویزیت پیشش.

گلم نگران نباش دکتر به من گفت فقط ۲۴ ساعت نزنی قبلش دیگه مشکلی نیست. من چون خطر زایمان زود رس داشتم ...

مرسی از جوابت

چه خوب که بسلامتی زایمان کردی

بی حسی بودی یا بی هوشی؟ 

چه علائمی داشتی که خطر زایمان زودرس داشتی؟ 

کسانی که با وجود تزریق انوکساپارین سزارین شدن یکم از شرایطشون بگن لطفا من خیلی نگرانم خونریزی م زیا ...

لطفا کسانی که زایمان کردید با انوکساپارین این سوال رو بهم جواب بدید

واقعااا ترس زیادی دارم ازش😭

ریسکم ۱ به ۹۸ هیوا جون والا نمیدونم که فقط آمینو رو گفت منم که نمیدونستم الان سلفری رو تازه شنیدم و ...

فقط با خود دکترت مشورت کن که نیاز هست سلفری بدی یا نه، چون هر دو خیلی هزینه داره میگم، به من گفت فقط آمینو بده، هفته 15 انجام دادم بعد رفتم سونوگرافی انومالی هفته 18.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

عزیزم من یک روز قبل از عمل نزدم. مشکلی هم پیش نیومد

خداياشكرت....❤️