2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اا چطور نزدن همه جا اسم دکترو میزنن که چه خوب نزدن.یعنی شما موقع پذیرش به پذیرش سپردین همونجا که میخ ...

من اصلا نسپردم عزیزدلم من فقط پرسیدم که ممکنه گفته بشه؟ که گفتن این موضوع جزو‌ مسائل خصوصی مریض هستش و پیش کسی گفته نمیشه. راحت باش گلی. اصلا نگران نباش نمیگن منم خیلی نگران بودم چون جز منو شوهرمو پدرمادرم هیچکس از میکرو خبر نداشت اما اونجا خیالمو راحت کردن 

خداياشكرت....❤️ 

سلام صبحتون بخیر ببخشید من آزمایش آن تی دادم عددش شد ۰.۴۸دکترم گفت باید سلفری بدی من الان سه هفته س سلفری دادم جوابش نیومده خیلی استرس دارم حالم بده شما ها ک تجربه دارین بگین عددم مشکلی داشته ؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نسپردم عزیزدلم من فقط پرسیدم که ممکنه گفته بشه؟ که گفتن این موضوع جزو‌ مسائل خصوصی مریض ...

خداروشکر چقد عالی واقعا حتما پارسیان رو مد نظرم قرار میدم مرسی از اطلاعاتی که دادی گلم خدا حفظ کنه برات بچه هاتو😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اا چطور نزدن همه جا اسم دکترو میزنن که چه خوب نزدن.یعنی شما موقع پذیرش به پذیرش سپردین همونجا که میخ ...

اره عزیزم انومالی و‌ سونوی اخرمو‌ گرفتن تو ازمایش انومالی نوشته بود ای وی اف . اصلا وقتی میری بلوک زایمان چندین فرم باید پر کنن که ریز ریز سوالاتو ازت میپرسن و توی اتاق عمل به دکتر بیهوشی و کادر اتاق عمل اطلاع میدن که میکرویی هستی و فلان داروهارو استفاده کردی اما اینا فقط و فقط بین خودشونه و‌بیرون از اتاق عمل هیچ حرفی پیش کسی زده نمیشه. پردنیزولون هم‌دوروز به عمل مونده بود قطع کردم. بله شیرخودمو‌ میدم

خداياشكرت....❤️ 
ایشالله به سلامتی عزیزم بدنیاشون بیاری.یعنی آرمان میزاره دوتا همراه داشته باش تو اتاقت؟

اره تو خصوصی میذاره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@یاسین_و_یاسمین1     بعد ببخشید یه سوال دیگه یاسمین جون شما از میکرو کسی خبر داره بغیر ه ...

نه کسایی که میان پیشم نمیدونن

اولا که مطمئنم اصلا این مسئله رو نمیگن

بعدش به شوهرمم میسپرم زودتر بگه که اصلا نمیخوام حرفی جلوی همراهها زده بشه

اونا مسئولیت پذیرن خیالت راحت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه بابا من دوستای بهمنم همشون بلاست من فقط چون سه تا جنین بیشتر نداشتم دکتر عارفی گفت ریسک نمیکنم

من با دكتر جنين شناس اونجا دكتر حسيني صحبت كردم اينو گفت.خودمم تعجب كردم 

من با دكتر جنين شناس اونجا دكتر حسيني صحبت كردم اينو گفت.خودمم تعجب كردم 

بنظرم اشتباه شنیدی 

من خیلی رفتم اونجا

روز انتقالمم فقط من و دو مرحله ایا که انتقال اولشون بود جنینمون سه روزه بود بقیه بلاست بودن

دکتر غدد بهم گفت تا یه هفته ناشتا و دوساعته رو چک کن اگه بالا بود قرصتو بکن ۳تا

ناشتا من ۱۰۳ 

زیاده؟

ببین من قبل از غربالگریم که دوشنبس رفتم سلفری دادم  دکترم گفت لازم نیست اما برا اینکه خیالم را ...

عزیزم چقد طول کشید تا جوابش اومد ؟

من الان اول یازده هفتم بهم گفته ۱۲تمام برم غربال 

میتونم برم سلفری بدم 

بعدش ازمایش خون غربال لازمه؟

@هیوا۷

نه کسایی که میان پیشم نمیدونن اولا که مطمئنم اصلا این مسئله رو نمیگن بعدش به شوهرمم میسپرم زودتر ب ...

چقدر عالی اره الان چیکا جونم گفتن که اونا نمیگن خیالم یکم راحت شد خداروشکر. ایشالله شما هم بسلامتی و دل خوش و با خاطره خوب بدنیا بیاریشون دسته گلاتو🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
غربالگري دوم ربطي به تشخيص سندروم دان نداره شما الان بايد سلفري يا همون nipt بدي اگه اون بزنه كم ريس ...

عزیزم‌میشه‌جواب‌نمونه‌همسرمو‌بگی..

چیامشکل‌داره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم خب وقتی دوباره بعد تموم شدنت ال دیت پریود شدی اول تا سومش میری آمپولای پانکچر رو میگیری حدود ۱ ...

ببخشید بعد از پانکچر که میگن روز دوم پریود ببیاید برای معاینه اون برا چیه ؟ من کلا جنین تشکیل نشد که انتقال بدم الان برای معاینه نیاز هست برم یا نه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش