2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اونوقت این خطر سقط داره؟

مرگ داخل رحم و کندگی جفت 

دورازجون شوخی نیس

توی ماههای ۶ به بعد پیش میاد اکثرا

برای من ماه ۷ بود که متاسفانه از دست دادم.

کاهش پلاکت و افزایش آنزیم ها و دفع پروتیین علایم مسمومیت بارداری هست

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهتون دوستای گلم.... 

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.... 

بازم یه مدته درگیرم و به سختی میتونم بیام اینجا.... 

راستی از دوستان کسی از پروانه جون خبری داره.... 

چی کار کرد؟ 

فکرم همش پیشش بود انشالله که سقط بی‌دردسری داشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماهتون دوستای گلم....  برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام....  بازم یه مدت ...

اناجون عزیزم خوبی؟؟آزمایش ایمنی دادم میتونید تفسیرش کنید بهم بگید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبین؟ ممنون, من پلیپ ام کوچیک بود انگار امازیادنمیدونم, نه گلم پلیپ کوچیک باشه مانع بارد ...

ممنون گلم از راهنماییت

من واسه تعیین جنسیت میخوام وارد سیکل بشم خیلی استرس دارم 😭علیرغم میل باطنیم به خاطر شرایط پیش امده مجبورم... 

ممنون میشم راهنماییم کنی. مراحلش به چه شکله

ممکنه اصلا نگیره و تمام زحمتها و هزینه ها به هدر بره؟

اناجون عزیزم خوبی؟؟آزمایش ایمنی دادم میتونید تفسیرش کنید بهم بگید

فدات عزیزم.... 

شکر خوبم..... 

بفرست عزیزم بتونم دریغ نمیکنم.. 

هر چند در کل تفسیر این تستها تخصصیه.... 

خصوصا ترکیبیا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم از راهنماییت من واسه تعیین جنسیت میخوام وارد سیکل بشم خیلی استرس دارم 😭علیرغم میل باطنیم ...

سلام عزیزم.....

ببین وارد این مسیر میشی مهمترین کاری که باید بکنی اینه با انرژی + بری جلو..... 

انشالله که جواب میگیری اما بله امکانش هست مثلا جنین با جنس مطلوب تشکیل نشه.... 

یا نگیره اما از الان بخوایین به این چیزا فکر کنی استرستون بالاتر میره..... 

شما بنا رو بذار به این که میشه..... 

سلام عزیزم..... .  ببین وارد این مسیر میشی مهمترین کاری که باید بکنی اینه با انرژی + بری جلو. ...

بله درست میگید عزیزم ولی خیلی نگرانم

شرمنده شما مراحل ای وی اف رو میدونید باید عکس رنگی بگیرم؟ پانکچر به چه شکله؟ داروهای هورمونی تا چندماه باید استفاده بشه؟ 

کلا من ازین مراحل هیچی نمیدونم 😔

عزیزم باشه ممنون

عزیزم رنج نزده اما به نظرم میاد 56 که لب مرزه طبق رنج.... 

اما مثلا سی دی 16 هم فکر کنم بالاست... 

نمیشه با رنج یه آزمایشگاه دیگه مقایسه کرد اما اگه رنجش با تستهای من یه عیار باشه به نظر میاد سی دی 16 هم بالاست.... 

دو تایین که همونطور که گفتم تفسیرش سخته چون با مقایسه اعداد تکیا و دوتایی با هم تفسیر میشه.... 

سلام به روی ماهتون دوستای گلم....  برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام....  بازم یه مدت ...

سلام فدات شم انشالله سلامت باشی. پروانه جون سقط کرد ولی آخرین بار گفت یه مقداری از بقایا مونده و بهش دکتر فرصت داده بود که همه رو دفع کنه گفت اگه نشه باید بره دکتر براش انجام بده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فقط همین سه تارو نوشته برام 

اینا جزء مهمتریناشه.... 

عزیزم رنج نزده اما به نظرم میاد 56 که لب مرزه طبق رنج....  اما مثلا سی دی 16 هم فکر کنم بالاست ...

تو برگه آزمایش نوشته بود سی دی۱۶ با اچ ال ا خونده شود فکرکنم بنظرخودم اینا بالا باشه.اگه بالا باشه سرم میدن؟؟آخه پردنیزون داشتم انتقال قبل باوجود لکه که دیدم روز هشتم بازم منفی شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها از زینب جون خبر ندارین؟ خیییلی وقته نیومده . چند وقته فکرم مشغولشه. ان شاالله که خیره . 

@زینبی_بابا    عزیزم خیلی وقته نیومدی نگران شدم هر وقت تونستی یه خبری بده از خودت  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱