2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
اره داره کوتاه مدت تو همون ماهه بلند مدت ماه بعد  تازه سیکل فوق لانگ هم داریم که دوماه بعده

به چه شرایطی بستگی داره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چیکا جون کوچولوهات خوبن انشالله ؟ عزیزم شما قبل پانکچر چند وقت پردنیزیون استفاده کردی ؟ تا چند کی اد ...

قربونت برم عزیزم الحمدالله خوبن. عزیزم من یک ماه قبل از پانکچر خوردم بعدش قرصو نصف کرد یک هفته به انتقال قطع کرد دوباره بعداز انتقال شروع کردم تا اخر بارداری خوردم

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما برای آزمایش کاریو تایپ بیاید ناشتا باشیم ؟

نه‌عزیز

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اخه شوره جون از هر کی میپرسم‌میگه گرمی جات بخور گرمیجاتم معمولا همین چیزاست  والا نه میخورم ه ...

عزیزم‌گرمیجات‌که‌فقط‌دمنوش‌نیس

خرما..شیره‌انگور یا سه شیره

ارده.مغزیجات‌همشون‌گرمن

گوشت‌گوسفندوشتر

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون گلم از راهنماییت من واسه تعیین جنسیت میخوام وارد سیکل بشم خیلی استرس دارم 😭علیرغم میل باطنیم ...

عیبی نداره استرس بزارکنار دخترگل... اگر مشکلی نداشته باشید احتمال گرفتن جنینهازیادهست اش ولی بله ماها انتقال ناموفق هم داریم خودمون. 

درکل چیز خیلی سختی نیست بخوای بترسی ازش توکل کن بخدا

اره درست شنیدی نشسته اونجا فقط داره تجارت میکنه انگار اصلا دکتر نیست ،دکتری که پول زیاد بگیره به مری ...

اخی عزیزم عیب نداره خودت رو ناراحت نکن میخوای اینباربیا حمدی. 

وای خدا من امروز یکم رفتم بیرون دبگه گفتم خوبم دیگه کامل ازیکشنبه یک هفته گذشته وایی کمردردشدیدشدم وزیرشکمم درد میکنه جوریکه تاالان نتونستم بخوابم