2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم. ان شالله برای شما هم سالمه

انشاءالله 

الهی که چندروز دیگه خبر مثبتی شمارو بشنویم ونی نی سالم وسلامت بیاد تو بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم نورا جونم ممنونم ازت  اگه بشه تو این هفته وقت میگیرم میرم با یه دکتر دیگه هم صحبت میکنم بب ...

چشمت سلامت نگران نباش هیچی نیست ریسک بالاتر هم بوده که تو آمینوسنتز گفتن سلامته جنین برای شما خیلی بالا نیست... 

همون آزمایشگاه رویان آزمایش دادم 

اهان من نیلو رفتم چون ژنتیکش خیلی خوبه به نظرم سلفری بده یه خون ه و تمام حالا باز با دکترت مشوررت کن 

اما واقعا سعی کن کمتر استرس داشته باشی میدونم سخته اما چاره ای نیست

من خودم تا جواب بیاد مردم و زنده شدم اما دیگه چاره جز صبر و امیدواری نیست❤️ایشالا که زود ازین نگرانی دهم درمیای

من شنیدم که اگر سن بالای ۳۵ سال باشه یا با روش های باروری باردار شده باشی ریسک پرخطر میزنن ولی اکثرا ...

یک دنیا ممنونم از همتون بخدا که شماها با حرفاتون دلگرمی دادین بهم  آروم شدم انشاءالله که همگیمون نی نی های سالم بیاد تودامنمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من زمانی که بیبی چکم مثبت شد نزدیک هشت نه روز عقب انداخته بودم پری و وقتی رفتم ساک و جنین و دید و گف ...

من رفتم فقط ساک و کیسه زرده رو دید😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اهان من نیلو رفتم چون ژنتیکش خیلی خوبه به نظرم سلفری بده یه خون ه و تمام حالا باز با دکترت مشوررت کن ...

انشاءالله 

چندروزه جواب آماده شد؟

عزیزم خب وقتی دوباره بعد تموم شدنت ال دیت پریود شدی اول تا سومش میری آمپولای پانکچر رو میگیری حدود ۱ ...

مگه دوباره آمپول داره ؟ سارا سری قبل برای پانکچر ال دی و سینا فکت نداشتی پس چی داشتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
همسر من مرداد عمل کردن و آذر ماه باردار شدم. البته متاسفانه خارج رحمی بود.

پس شکر خدا موفق بوده عملشون . انشاالله این دفعه یه نینی سالم و صالح نصیبت بشه عزیزم. 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من همسرم واریکوسل داشت جراحی کرد تقریبا 10ماه بعدش باردار شدم ولی بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین سقط شد ج ...

ممنون عزیزم که جواب دادی . من مورفولوژی همسرم نرمال بود فقط تعداد و تحرک کم بود. قبل عمل هم میکرو انجام دادم ولی متاسفانه منفی شد جنین هم ندارم . منتظرم آزمایش بده تا تاثیرشو ببینیم تازه دوماه از عمل گذشته وگرنه دوباره برم ای وی اف

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
دوستان سیکل من ۴۵ روزه شده ؟؟؟؟  دکتر گفت از سوم پریودی بیا سونوت کنم . ولی از همون روز سوم‌پر ...

سیکل بعدیش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها جونم میشه یه مشورت به من بدین ممنون میشم با توجه به اینکه ریسک سندروم داون بچم مثبت شده بنظر ...

غربالگري دوم ربطي به تشخيص سندروم دان نداره شما الان بايد سلفري يا همون nipt بدي اگه اون بزنه كم ريسك ، امينو لازم نداري