2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سانازي من هركار كردم نتونستم ريپلاي كنم بهت اميدوارم ببيني ساناز جون بله كه ميشههه ممنونم گلم اول ا ...

من فداي خوش قدميت چقدر ذوق كردم با اين حرفت،مواظب خودتو ني ني فندوقيمون باش🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب ازمایشم منفی شد بچه ها😔😔😔

ميدونم خيلي سخته خيلي من ٥بار اين حسو تجربه كردم هرچقدر هم بگيم اشكال نداره اروم باش نميشه ولي يه بار يه نفر به من حرف خيلي خوبي زد كه گفت اگه وارد اين  راه ميشي بايد كفش هاي اهنين پات كني و جلو بري بالاخره به نتيجه ميرسي ،مطمئن باش خدا يه روزي نتيجه تلاش هامون و نتيجه ي دل شكستنامونو ميده ،ان شاالله زودي دلت اروم ميشه ولي چندروز به خودت اجازه بده كه اروم بشي،مواظب خودت باش

بله عزیزم من از چند ماه قبلش روزی ۲ تا کپسول رویال ژلی میخوردم ولی از روز انتقال قطع کردم

ازین مکیدنیا بود مامان سوفی جان؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چقدر طول میکشه تا نوبت بده و ازمایش ها جوابش بیاد چون من مهر انتقال دارم با دکتر نصر

آهان مهرماه...ببین عزیزم یا الان یا شنبه زنگ بزن،نمیدونم الان هستن یا نه،اما شنبه زنگ بزن وقت بگیر واسه پنجشنبه،رفتی همه آزمایش های خودتو و همسرتو ببر،به ترتیب تاریخ بذار رو هم که دکتر روند آزمایش رو به تارخ چک کنه،خودش میدونه چی بنویسه،اما خودتم بگو هر چی لازمه در مورد ایمنی و سقط و این چیزا برام بنویس و بگو قیمت آزمایش مهم نیست،میدونی چرا اینو میگم،چون بعضی  دکترا بخاطر هزینه بعضی چیزا رو نمی نویسن میگن حالا دفعه بعد،اما اگه از من میشنوی بگو یه دفع بنویسه،واسه من پارسال بدون دفترچه دو میلیون شد،در ضمن جواب آزمایش ۱۵ روز طول میکشه آماده بشه،خودش میگه برو آزمایشگاه کاج سعادت اباد،پس الان شروع کنی بهترین زمان هستش و اگه دارویی لازم باشه دو هفته قبل از انتقال زمان داری استفاده کنی،انشالله موفق باشی،شماره شو خواستی بگو عزیزم 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
قربونت برم...ممنونم..امید ب خدااا..آره عزیزم ۱۰ساعت راهه🙆🙆🤕🤕 خیلی خسته کننده اس..دو ماه قبل ک رف ...

آره واقعا نگرانی های خودمون یه طرف .راه طولانی هم خودش به تنهایی یه طرف .خدا خودش کمکمون کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جواب ازمایشم منفی شد بچه ها😔😔😔

خیلی متاسفم عزیزم 😔 من حالتو کامل میفهمم خیلی سخته…

انشالله بزودی بیای و خبر مامان شدنت رو بدی💔🙏🏻

من خیلی بدم میومد که روز آزمایش بفهمم منفی شدم

همیشه از روز ۵ انتقال هر روز بی بی چک تست میکردم ، وقتی منفی بود روز ۸ و ۹ دیگه میفهمیدم 😔… روز آزمایش بهم شوک وارد نمیشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مهسااا تو بودي روز ٩ انتقالم هم احتما دادي ١٠٠ باشه؟؟ يكي بود نميدونم كدوم مامان واردي بود درست گفت ...

مامان سوفی بود عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد