2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اومدمممم روز ١٤ انتقال عددم شده ٥٣٩ قربونت عزيزممم 

اي خداااا😍😍😍😍😍😍خداروهزاران مرتبه شكرمامان فندوقي دوست داشتني خيلي خيلي مباركتون باشه عزيزم،😘😘😘فقط ميشه بگي دقيق چه علائمي داشتي ؟🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شالله به زودی دامنت سبز بشه لطفا اسم کاربریت رو.عوض کن وقتی نوشتی جای خالی به کائنات این پی ...

من سه ساله دارم بارداری  و بچه رو شب و روز تصور میکنم پس چرا اتفاق نمیفته عزیزم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تبریک عزیزم،قبل از آزمایش علائم خاصی داشتی?من دوشنبه باید برم آزمایش بدم،اما فقط یه دونه آزمایش برام ...

علائم رو جدي نگيرين مثل پريوديه و به خاطر داروها ممكنه باشه حتي بله سينه درد و كمر و دل درد و اكه بيني زياد

مرسی عزیزم .همچنین برای شما .نگران نباش .انشالله که همه چی رو براه و میری نی نی های خوشگلت رو با خود ...

قربونت برم...ممنونم..امید ب خدااا..آره عزیزم ۱۰ساعت راهه🙆🙆🤕🤕 خیلی خسته کننده اس..دو ماه قبل ک رفتم و منفی شد خیلی اذیت شدم..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم من احتمال میدم دوقلو باشه  چون عدد بتا بالاس

مهسااا تو بودي روز ٩ انتقالم هم احتما دادي ١٠٠ باشه؟؟ يكي بود نميدونم كدوم مامان واردي بود درست گفت اونروز اخه

خداااا از دهنت بشنوه من از خدااااامههههه فكر ميكردم طبيعي و نرماله واسه امروز😬🤭🥺🥺🥺🥺🥺

یعنی توی ای وی اف و میکرو از روز انتقال باید هفته بارداری رو حساب کرد؟ 

من رفتم مرکز بهداشت محل از روز انتقال حساب کرد گفت بارداری طبیعی چون ما روز دقیق لقاحو نمیدونیم از اولین روز آخرین پریودی حساب میکنیم ولی واسه شما مشخصه روزش..از روز انتقال حساب کرد +سن جنین

تبریک عزیزم،قبل از آزمایش علائم خاصی داشتی?من دوشنبه باید برم آزمایش بدم،اما فقط یه دونه آزمایش برام ...

روز موعدت كه گفته تست بده ايشالله به حق علي كه مثبته اگر مثبت بود بايد ٢روز بعد تكرار كني يعني چهارشنبه ببيني عدد بتا دو برابر شده يا نه، روز دوشنبه مشخص ميشه واست 

خیلی ممنون عزیزم الهی شما ب زودی زود شاد بشی الهی ب آرزوهای خوبت برسی درست میگی اسمم بار منفی دار ...

ان شالله عزیزم،

ببخشید اگه پرحرفی کردم،ان شالله به زوذی نتیجه میگیرید عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم برو پیش دکتر زرنانی،متخصص ایمونولوژی، کلینیک نیکان،از قبل باید وقت بگیری،فقط هم پنجشنبه ها ویز ...

چقدر طول میکشه تا نوبت بده و ازمایش ها جوابش بیاد چون من مهر انتقال دارم با دکتر نصر

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

میشه دوستانی که ازمایش کامل و دارن برام بزارن که چیا باید باشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم