2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای فای من دو شاخ هم هست. ای خدا. به همسرم گفتم میگه از خودمون رو خاموش می کنیم از همسایه ها و طبقات ...

اره واقعا اینم هست ولی شما واسه خودتونو خاموش کنین میتونی کمربند طبی ضد امواجم استفاده کنی من از کمربند طبی استفاده میکنم ولی اصلا حواسم تبود ضد امواجشو بخرم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم برو پیش دکتر زرنانی،متخصص ایمونولوژی، کلینیک نیکان،از قبل باید وقت بگیری،فقط هم پنجشنبه ها ویز ...

شما ازمایش های کاملش رو دارین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من سه ساله دارم بارداری  و بچه رو شب و روز تصور میکنم پس چرا اتفاق نمیفته عزیزم

میفته مطمعننننن باش پایان شب سیه سفید است....

ان شالله به زودی جپاب همه تلاش هاتون رو با بهترین نینی های سالم و سلامت و عاقبت بخیر و.توپولییییی میگیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم منم قبلا انوکسا پارین میزدم ولی این سری دکتر بهم فرگمین رو داد گفت اتفاقا امپول خوبیه ولی ...

اهان پس فرگمین بهتره فکر کنم

چون گرونتره😅

اره دیروز داروهام خیلی گرون شدن

سانازي من هركار كردم نتونستم ريپلاي كنم بهت اميدوارم ببيني

ساناز جون بله كه ميشههه ممنونم گلم اول اينو بگم : 

من خوش قدمم خييلي ايشاله دعاهام بگيره واسه همتون😍😍😍😍😍

ترشح داشتم دل درد مثل پريودي سفت و دردناكي سينه

اما چون هميشه اينا رو واسه قبل پريود داشتم من توجه زياد نكردم يا ميگفتم واسه داروهاس بسپر به خدااا منم از ته دل همه تونو اسم بردم خواستم ازش واقعااا🙏❤️❤️❤️❤️

اهان پس فرگمین بهتره فکر کنم چون گرونتره😅 اره دیروز داروهام خیلی گرون شدن

اره من ۲۰ تا امپول فرگمین رو با چند تا استرادیول و اس ا ۷۰۰ تومن شد در صورتی که انوکسا نهایت ۲۰۰ تا ۳۰۰ میشد تازه با تاییده بیمه انقد شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
جواب ازمایشم منفی شد بچه ها😔😔😔

عزیزم..متاسفم 😞😞😞 همه ی ماااا این روزها رو دیدیم..میدونم چقددد سخته..خدا بهت قدرت و توان بده انشالله ک با انرژی بیشتر شروع کنی..هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵