2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیرم نگران نباش دمای رحمت با پوست روی بدن یکی نیست ووووووو اصلا هم ارتباطی نداره این مورد  نگ ...

توروخدا راست میگی؟

پس چرا میگن روی جای امپولا رو گرم نکنید یا دوش گرم نگیرید؟

نه جنین هام ۴ روزه بودن (مورولا) دقیق نمی دونم جنسیتشون چیه تو غربالگری گفت حدس می زنم یه دختر یه پس ...

مثل اینکه باردارید به سلامتی  و سر موقه به دنیا بیان انشاالله🧚🧚🧚🧚

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من امروز ۸ انتقالم ی چرت بعدازظهری زدم بیدارشدم دیدم انگار ازسینه هام سنگ اویزون شده تقریبا سا ...

بی بی چک بذار خلاصمون کن😂😂😂

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
توروخدا راست میگی؟ پس چرا میگن روی جای امپولا رو گرم نکنید یا دوش گرم نگیرید؟

جای امپول رو که اتفاقا من شنیدم میگن اگه خیلی سفت شد و.اذیت بودید گرم کنید.

دوش اب گرم هم به خاطره اینکه حمام پراز بخار و رطوبت و.گرما میشه طولانی بودنش خوب نیست چون سر پا هستید.

اگه اینطور بود که همه انتقال های خوزستانیها تو تابستون منفی میشد من خوذم اهواز هستم مرکز هم خیلیییی ها میومدن که مال شهرستان بودند  و تو دمای بالای 60 درجه باید برمیگشتن شهرستان وووو خیلی هاشون مثبتن 

قطعا اگه همچین موردی بود مرکز توصیه میکرد تو گرما برنگردین یا انتقال ندید عزیزم نگران نباشید فکرای منفی رو.دور کنید و با انرژیمثبت این روزا رو بگذرونید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جای امپول رو که اتفاقا من شنیدم میگن اگه خیلی سفت شد و.اذیت بودید گرم کنید. دوش اب گرم هم به خاطره ...

سارا جون شما حالت خوبه. دل دردی چیزی نداری؟ من درد درد شدید گرفتم الان زنگ زدم کلینیک گفت علاوه بر دوتا آمپول یک شیاف هم بذار. دل درد شدید پریودی دارم

خوبه خداروشکر منم دکتر شیواس ولی همه کارام بیشتر با دکتر محیطی بوده

این دکترا همه بهونن خداوند بخاد بده میده

نخادم هزار بار تلاش کنی نمیشه ک نمیشه

همه چیو ب وقتی ک خودش تعیین کرده میده

خانومی بود گفت از 32 سالگی دارم میام رویان، گفتم چند سالتونه الان گفت 42 سال...... 

و خانومی بود که تو سن 48 سالگی سه قلو باردار شده بود با ای وی اف دفعه پیش ک رویان بودم دیدمش خانومرو آنقدر خوشحال بود.... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

دوستانی که مثبت شدید خواهش میکنم اگه پست من رو دیدین جواب بدین. من روز نهم انتقالم هستم. دل درد شدید مثل گریودی دارم. بهم گفت کلینیک لاوه بر دوتا آمپول یک شیاف هم بیشتر بزن

. آیا شماهام این درد رو تجربه کردید یا همه‌ش خوب بودید. خیلی ناامید شدم. آخه دفعه قبلم همینطور شدم

دوستانی که مثبت شدید خواهش میکنم اگه پست من رو دیدین جواب بدین. من روز نهم انتقالم هستم. دل درد شدید ...

ایشاا... مثبتی میای با خبر خوب همرو خوشحال میکنی... 

سلام عزیزم خانما توروخدا اگه میدونید جواب بدید من امروز انتقال جنین دادم تو راه برگشت تو ماشین پش ...

نه عزیزم چیزیشون نمیشه، نگران نباش گلم، برای منم موقع برگشتن ماشین خیلی داغ شده بود تو آفتاب، ولی چیزی نشد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ایشاا... مثبتی میای با خبر خوب همرو خوشحال میکنی... 

دفعه قبل هم همینطوری دل درد شدید گرفتم و منفی شدم. کلی گریه کردم گفتم یقین دوباره منفی شدم. تو رو خدا دعا کنید. مثبت بشم. دیگه نغس طی کردن این راه سخت رو ندارم

دفعه قبل هم همینطوری دل درد شدید گرفتم و منفی شدم. کلی گریه کردم گفتم یقین دوباره منفی شدم. تو رو خد ...

ایشاا... مثبته 

جوجو تو دلته🥰🥰🥰🥰🥰