2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
سلام دوست عزیز. بله یک قلو با دوقلو فرق داره. الان شما معلوم نشده یکی هست یا دو تا؟ مثلا من خو ...

بله عزیزم واسه منم دوقلو هستن😍😍

خداکنه زیادتر نباشه واقعا هزینها سرسام اوره،بعدشم هزینه ازمایش غربالگریشم هست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعریف دکتر فلاحی رو هم خیلی شنیده بودم که آمار مثبتشون بالاست، اتفاقا دکتر رستمی رو هم خیلی قبول دار ...

به نظرتون كار مددي چطوره؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
ب من گفتن خوبه گریدشa و ab دکتر مصطفایی هستش

خوبه خداروشکر منم دکتر شیواس ولی همه کارام بیشتر با دکتر محیطی بوده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تعریف دکتر فلاحی رو هم خیلی شنیده بودم که آمار مثبتشون بالاست، اتفاقا دکتر رستمی رو هم خیلی قبول دار ...

مطب فلاحي كجاست و نوبتهاش چطوره؟

ب نظرتون چرا ب بعضیا شیاف میدن ب بعضی آمپول؟ بعضیا هم مثل شما ترکیبی؟ اصلا چ فرقی دارن با هم؟

من روزي ٢ تا شياف داشتم و هر سه روز يه امپول 

تركيبي بهتره چون شياف پروژسترون رحم را تامين ميكنه و امپول پروژسترون خون را 

به نظرتون كار مددي چطوره؟

الان دکتر فلاحی رفتن خارج، برای ادامه بارداری تا هفته 12 زیر نظر مددی هستم، من برای مراقبت های بارداری که راضی ام، کارشون خوبه، ولی برای میکرو رو خیلی نمی دونم، روز انتقال 5 نفر از بیمارای مددی با من بودن، ازشون پرسیدم می گفتن راضی هستیم، و اتفاقا یکیشون رو هم چند وقت پیش مطب دیدم خداروشکر باردار بود، به نظرم کارشون خوبه، وقتی میرم خیلی خیلی مراجعه کننده برای میکرو دارن و چند نفرشونم پرسیدم می گفتن برامون انتقال دادن و مثبت شدیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
تعیین جنسیت نکردم .فقط کنجکاوم ببینم چیه جنسیتشون . هرررر چی باشه رو سرم جا داره بخدا که برام فرق ند ...

بلاست شدن به كيفيت جنين بستگي داره و ربطي به كيفيت نداره و در ivf اتفاقا بيشتر پسر ميشن جنين ها با احتمال ٥٣ درصد در برابر دختر كه ٤٧ درصد هست شانسش

منم یک ماهه استفاده میکنم دوباره باید تا پریود بعدی استفاده کنم ولی گیرم نیومده فعلا.من کلا پریودم ۲ ...

ان شاءالله که نتیجه بگیری ، ال آرژنین و اینوفولیک هم موثر هست ، ایناروهم مصرف کن

بله عزیزم واسه منم دوقلو هستن😍😍 خداکنه زیادتر نباشه واقعا هزینها سرسام اوره،بعدشم هزینه ازمایش غر ...

کجا میری ان تی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانم ها یه سوال کسایی که تو دوره انتقال دوفاستون میخوردن بعد از مثبت شدن تا کی ادامه باید بدی؟؟

سلام من از اول دوفاستون خوردم روزی سه تا تا هفته ۲۰بعدشم کم کردم ولی هنوز که هفته ۲۶هستم روزی یکی میخورم

مطب فلاحي كجاست و نوبتهاش چطوره؟

کوچه 17 ستارخان، ساختمان خضراء 2، طبقه 2، نوبت دهیش فقط  از طریق سایت دکترتو هست، البته الان رفتن آمریکا، سالی دوبار فکر می کنم میرن، یبار تیرماه که تقریبا دو ماهی نیستن و شهریور میان، یبار هم اواسط دی ماه اگه اشتباه نکنم، که فکر کنم دیگه بعد از تعطیلات فروردین ماه میان مطب، به نظرم چون میرن و میان، وقتایی که نباشن کارتون طول بکشه اگه برای میکرو میری، با توجه به اینکه دوبار میرن،چون این سری هم  نزدیکای تیرماه منشی شون به بیمارا می گفتن دکتر فعلا سیکل انتقال رو قبول نمی کنند، چون می خواستن برن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
کوچه 17 ستارخان، ساختمان خضراء 2، طبقه 2، نوبت دهیش فقط  از طریق سایت دکترتو هست، البته الان رف ...

براي پانكچر چه داروهايي رو براتون تجويز كردن؟ 

شما تعيين جنسيت هستين؟

سلام عزیزم خوبی 

من احتمال زیاد دو هفته دیگه انتقال داشته باشم یک ماه میشه که قرص لوتیروکسین 50رو میخورم دکتر غدد که رفته بودم یه ماه پیش بهم گفتن فقط یک ماه این قرص رو بخوری کافیه 

تیروئیدمم3/51بود 

حالا ب دکترم گفتم قطع کنم این قرص رو گفتن تا وقتی ازمایشت مثبت شد و بار دار شدی ادامه بده 

حالا سوالم اینه من چه کنم ب حرف کدومشون گوش بدم یهو تیروئیدم پرکار نشه و تاثیری تو لانه گزینی جنین نداشته باشه ؟؟؟

@زینبی_بابا