2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
براي پانكچر چه داروهايي رو براتون تجويز كردن؟  شما تعيين جنسيت هستين؟

سینال اف، هاش ام جی، اورگالوتران، هاش سی جی هم بود فکر می کنم، بعد آمپول واریوپپتیل برای آزادسازی تخمک،نه تعیین جنسیت نیستم، pgd برای تعیین سلامت جنین انجام دادم، دیگه خودشون جنسیت جنینا رو هم بهمون گفتن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها من رو تخت خواب بودم شوهرم زحمت کشید تعادلشو از دست داد قشنگ شیرجه زد رو شکمم طوری که ارنجش دق ...

ای وای عزیزم ان شاءالله که چیزی نمیشه  من بودم یه سونو میرفتم بازم خودت ببین شدت ضربه اگه کم بود که ان شاءالله چیزی نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، ان شاء الله که کرونا نیست یه مسکن بخور  اگر علائم دیگه اضافه شد اون وقت بیشتر احت ...

سلام عزیزم

خانما توروخدا اگه میدونید جواب بدید

من امروز انتقال جنین دادم

تو راه برگشت تو ماشین پشت دراز کشیدم ولی خیلی خیلی خیلی گرم بود ماشینم کولر نداشت ولی من یه بطری اب خنک زیر شکمم گذاشته بودم که خنک بمونه زیر دلم

۴۵دیقه هم توراه بودیم.به نظرتون جنینام موندن اصلا؟یا تو اون گرما از بین رفتن؟

نه جنین هام ۴ روزه بودن (مورولا) دقیق نمی دونم جنسیتشون چیه تو غربالگری گفت حدس می زنم یه دختر یه پس ...

جنین های منم ۴ روزس

خداروشکر که انتقالتون+ شده

عزیزم مشکلتون چی بود ivf کردین؟

سلام بچه ها خوبید ،من تیر ماه انتقال انجام دادم و بتا تا 170 بالا اومد و دکتر گفت 2 هفته دیگه بیا سونو،چند روز بعد خودم استرس گرفتم باز رفتم بتا دادم متاسفانه اومد پایین و شد 22 ،رفتم دکتر گفت داروها رو قطع کن ،کسی میدونه علت پایین اومدن بتا چیه،من اگه نمی رفتم که اصلا نمی فهمیدم،آخه اصلا خونریزی هم نداشتم

قربونت 😘😘😘 یعنی میشه 🤲🤲🤲

چرا نشه عزیزم،،توکل کن بخدا ایشالله تا چندروز دیگه با بتای تپل میای خوشحالمون میکنی😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
😁😁😁😁خوب خدارو شکر فک کردم فقط  واسه من این اتفاق افتاده پس من تنها نیستم ، تا حالا تو این ه ...

وای جدی😃🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

شما باردار شدین؟میترسم با این انقباضا جنین طوریش شده باشه

چون تو مرکز گفتن رابطه و ارگاسم به هیچ وجه نداشته باشید

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
سلام عزیزم خانما توروخدا اگه میدونید جواب بدید من امروز انتقال جنین دادم تو راه برگشت تو ماشین پش ...

عزیرم نگران نباش دمای رحمت با پوست روی بدن یکی نیست ووووووو اصلا هم ارتباطی نداره این مورد 

نگران نباش و ان شالله که دامنت سبز میشه به زودی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40