2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043736 بازدید | 684336 پست

سلام بچه ها

من قراره انتقال انجام بدم

دکتر بهم آمپول سینافکت داده

حالا یکم پرولاکتینم بالاست 

این آمپولا رو پرولاکتین تاثیر داره

توروخدا اگ میدونین جواب بدین😢

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله گلم ولی نمیدونم تا چه مدت ادامه داره

خیلی ممنون عزیزم. من خییییییییییلی درد داشتم بعد عمل. خودشونم خیلی تعجب کردن گفتن هیچ کاری انجام نشده وضعیت خوب بوده .این دردا طبیعیه ؟ مخصوصا که کاری نکردن ینی پولیپ و... نداشتم.دو بار مجبور شدن مسکن بزنن. دو بار شیاف . تا الان یکم دردام کم شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون عزیزم. من خییییییییییلی درد داشتم بعد عمل. خودشونم خیلی تعجب کردن گفتن هیچ کاری انجام نشد ...

سلام خوبی عزیزم 

شما انتقال انجام دادی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خوبی عزیزم  شما انتقال انجام دادی؟!

نه عزیزم این برا هیستروسکوپی بود. ان شاالله انتقالم ماه بعده. البته قبلا دی ماه ی بار انتقال دادم ک منفی شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی جواب دادی عزیزم .من مرکز رویان میرم .بهم گفتن که داخل سیکل انتقال میخوان هیسترو و خراش انجام بد ...

آستاره جان من فکر میکنم چون دکتر دیباوند با سونو انجام نمیده خراش رو هم قبول نداره، نه؟

آستاره جان من فکر میکنم چون دکتر دیباوند با سونو انجام نمیده خراش رو هم قبول نداره، نه؟

چرا عزیزم .قبول داره اتفاقا خودش بهم پیشنهاد هیسترو و خراش داد ولی میگه بعد از شروع استرادیول زمان مناسبی نیست .باید قبلش انجام میدادی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810