2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

152 بازدید | 14 پست

امشب واقعا به مرز دیوانگی رسیدم گفتم اینجا چند بار خواهرم تب لرز شدید گرفته بود چند روز پیش چند روزه دارم پرستاری میکنم امروز مامان بزرگم مریض شد مجبور شدم با اونم برم دکترخستگی تو بدنمه انکار خودمم گرفتم نمیدونم قبل خواب هم بو مادران خوردم برای تنبلی تخمدان بعد چند شب خواهرم تب داشت امشب خوابیدم یهو با صدای در دستشویی بلند شدم هیچ کس نبود تو دستشویی چشمم افتاد به خواهرم دیدم داره میلرزه سدید مثل اون شب مامانمو بیدار کردم گفت خوبه حالش خودش بیدار کردم گفت خوبم سیصد بار چکش کردم لرز نداشت از اون طرف خودم یخ زده بودم از ترس یعنی توهم زدم نمیدونم خودمم تنبلی تخمدان دارم یه مدت بدجور وسواس فکری مریضی گرفتم ولی واقعا امشب ترسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دهمین تاپیک اینجوری هست ک امروز خوندمنمیدونم چرا همه تاپیک توهم زدنشونو میزننول کن خواهر سخت نگی ...

چی میگی میخوام خیالم راحت شه مشکل از خواهرم نیست وگرنه دنبال چیزی نیستم بخوام عقده گشایی کنم واقعا فقط با حرف زدن اینجا گفتم یکم آروم شم وگرنه به من چه کی چی تاپیک زده 

کاملا مشخصه مشکل خاصی پیش اومده تو زندگی ات ؟ درگیری فکری داری؟

اره تنبلی تخمدان دارم یه مدت بدجور وسواس فکری گرفتم فکر میکنم ممکنه دیگه پریود نشن با اینکه آزمایش هورمون دادم سونو دادم دارو درمانی میکنم اصلاح سبک کردم این موت هم خواهرم سرما خوردگی شدید گرفته بود یه شب لرز شدید گرفته بود از اون شب وقتی شب میشه بیشتر میترسم 

اروم نیستم اصلا حالم بده

به نظرم استراحت کن

چون بی‌خوابی این چیزها رو داره

من یه کلیپ میدیدم یه مادر سی و شش ساعت نخوابیده بود

بچش رو تو ایینه دید جوری از ترس جیغ زد بچشم ترسید

به یه نفر که حالش بهتره بسپر حواسش باشه برو یه سه چهار ساعت راحت بخواب

به نظرم استراحت کنچون بی‌خوابی این چیزها رو دارهمن یه کلیپ میدیدم یه مادر سی و شش ساعت نخوابیده بودب ...

به خدا حالش خوبه تب نداره مامانم خودش گرفته خوابیده ولی من نمیتونم یعنی خواب بودم نمیدونم چرا یهو پریدم با صدای در دستشویی کسی نبود یهو خواهرم دیدم سرنا پاش لرز داره فک دهن صد هزار بار چکش کردم فکر کنم واقعا توهم زده معزم

2810