2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043699 بازدید | 684336 پست
دکتر به ما گفت اول نخود رو خیس میدی بعد مپزی اون آب نخود رو بخوره. گفت فلافل هم خوبه بخوری با ادویه ...

مرسی عزیزم ولی من متوجه نشدم 

یعنی مثل همینجوری عادی که نخود رو خیس میکنیم  و چندبار آبشو عوض میکنیم که نفاخ نشه بعدش میپزیم و آب اون نخود پخته رو بخوره؟ یا آبی که نخود رو خیس میکنیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده . خب dfi رو چجوری بررسی میکنن همون شکست اسپرمه؟ مثل همو ...

آره عزیزم همون آزمایش اسپرموگرام که کلینیک ارمغان میگیره، موقع پذیرش بهشون بگین dnaاسپرم هم اضافه کنن. چون بیمه نیست خودتون میتونین اضافه کنین. روی همون نمونه اسپرم انجام میدن. هزینشم حدودا ۲۰۰ تومن اضافه میشه. خیلی مهمه واسه سقط

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
انشاالله همینجوری که شما میگیدباشه..دوستمون اونجوری گفت استرس گرفتم

چک بی بی من از اون نواری های مدیکور بود که دوهزار بودن.اونا خطا دارن.اونا کاذبند.

ولی چک  بی بی تو از اون مارکهای خوبه

مثبته

نگران نباش

😉

منم یک هفته بعد پانگچر پریود شدید شدم

عزیزم پریود بعد از اون کی بود براتون

من بعد از اون پریود نشدم هنوز.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزيزم دكتري كه من ميرم مشهد دكتر خادم همه مريض هاش قبل انتقال خراش رحم ميده و مشهد طبق لماري كه گرفت ...

مرسی جواب دادی عزیزم .من مرکز رویان میرم .بهم گفتن که داخل سیکل انتقال میخوان هیسترو و خراش انجام بدم 

امروز از دکتر خودم داخل شهرستان پرسیدم گفت که اینکار باعث آسیب به آندومتر میشه .خیلی ناراحتم 😔

ای کاش زیر بار نمیرفتم و همین ماه انجام میدادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله همینجوری که شما میگیدباشه..دوستمون اونجوری گفت استرس گرفتم

مطمئن باش گلم

دو شنبه پانگچر شدم. یک شنبه پریود شدم

آره .☺ منظورم بعد از اون خونریزی بازم پریود شدین یا هنوز نشدی

روز چندی

بارداری خیالت راحت

مبارکت باشه عزیزم مادر شدنت❤😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فعلا که پریود اولمم  میگم با کمبود دارو میشه رفت انتقال؟ استرادیول و اگه انوکسا هم کم بشه چی؟

مثکه استرادیول واسه مشکل ضخامته، 

شنیدم هپارین میتونه جایگزین انوکسا بشه.

کلا دکترا نیتونن دارو جایگزین کنن. نگران نباش. توکل به خدا

مرسی عزیزم ولی من متوجه نشدم  یعنی مثل همینجوری عادی که نخود رو خیس میکنیم  و چندبار آبشو ...

منطورشون آب نخود پخته شدع رو بخورن. نازنین جون چرا دنباله تقویت اسپرمی شما که جنین داری خدا رو شکر البته ببخشید پرسیدم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810