2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043665 بازدید | 684334 پست

@زینبی_بابا    ببخشید عزیزم. خونریزی بعد از هیستروسکوپی در اثر زخمه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما کسی تو رویان اندازه گیری رحم انجام داده خیلی چیزایه وحشتناکی  تونت نوشته !قبلا عکس رنگی د ...

من دکترم تو بهمن چهاربار عمق رحممو اندازه گرفته ولی من چون نمیدونستم چیه اصلا متوجه نشدم و درد نفهمیدم 

فکر کردم با معاینه عمق رحمو اندازه گرفته

بعدا اینجا فهمیدم درد داره و با کمال تعجب بار اخر چون میدونستم چیه  و از اینجا خونده بودم دردم اومد!!!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

واااااااااااااای خداروووووشکر. ان شاالله عالی جلو بری عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میتونی کاربر سیم وزینبی رو برام تگ کنی که ببینم شرایطشون چطور بوده؟اصلا کسیکه dfiمشکل داشته باشه کیف ...

سلام عزیزم، 

ببین کیفیت جنین ها میتونه عالی باشه و منجر به بارداری

Dfi خیلی پیچیده تر از اونی هست که فکر می‌کنیم 

ماها انقدر اذیت شدیم که از ته دلمون واقعا هیچ فرقی نمیکنه دختر و پسرش اما چون شوهرم دختر میبینه دلش ...

خداروشکر جواب ازمایش منم اومد سالم بود 😍😍😍😍پسر شد😁😁😁

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ان شالله که مثبته عزیزم .خب اگه استرس می گیری نزن عزیزم .من از بس بی بی منفی دیده بودم پوستم کلفت شد ...

مبارکه عزیزم انشالله خدا برات حفظش کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

🦚🦚🦚🦚🦚سلام وقت بخیر دوستان بعد دو سه هفته اومدم یکم روحیه گرفتم چند نفری مثبت شدن خداروشکررررر . ❤❤❤

منم شنبه انتقال دارم برام دعا کنید  با دلای پاکتون 🤲🤲🤲

من خیلی استرس دارم انتقال اولم هست همش میترسم نکنه یبوست بگیرم نکنه اتفاقی بی افته نکنه این غذا ضرر داشته باشه این فکرا داره دیوونم میکنه😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بقول معروف سنمون کمه ولی روحمون پیره .چطور طبیعی میشه اخه؟ مگه شرایطم طبیعیه؟ فقط دکتر خودم گفت باید ...

مشکلتون چیه و کدوم شهرید؟ توی اینستاگرام پیج خانم مهرنوش مطیعی رو سرچ کن اوریکوتراپی داره. خیلی از مشکلات رو میگه با طب سوزنی گوش انجام میشه. من اگر خدایی نکرده اینبار نتیجه نگیرم میخوام برم پیشش

2810