2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043736 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، مرسی دعا کن درست بتا بره بالا ، بمونه برام عزیزم یادته که ۴ بار پانکچر انجام دادم اونجا ...

الهي به اميد خدا حتما برات مي مونه عزيزم و جواب اين همه سختي رو گرفتي🌺🌺خيلي خيلي برات خوشحالم

شما هم مشكل رحمت رو دكتر ها متوجه نشده بودن؟ 

هیسترو همه جا با بیهوشی انجام میشه، وقتی بهوش میای یکی دو یاعت نگه میدارن بعد مرخص میکنن، بعدش هم تا ...

ممنون عزيزم 

عمل سختيه ؟يعني وقتي بهوش بيام درد خيلي زيادي دارم؟

منم روز عید غدیر باید ازمایش بدم نمیدونم چه حکمتیه فقط الهی عیدی منم بدن😍

منم روز عید غدیر آزمایش دارم ولی چون تعطیله چهارشنبه میرم 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
انشاالله نی نی های تپلی بیان تو دلت بحق فاطمه زهرا . منم برات دعا میکنم اگه قابل باشم❤️

انشاالله با بتاهای تپل مپل بیاییم اینجا همه مون تو هم همینطور گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله مثبت بشی عزیزم

عزیزمی ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان خانمه که کاربریش محمدمجتبی بودمثبت شد؟

هنوز اعلام نکرده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامانای که مثبت شدین شما از استرادیول خارجی استفاده کردین یا ایرانی.⛔⛔⛔⛔⛔

انشاالله با بتاهای تپل مپل بیاییم اینجا همه مون تو هم همینطور گلم

ممنون عزیزم . انشاالله❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
الهي به اميد خدا حتما برات مي مونه عزيزم و جواب اين همه سختي رو گرفتي🌺🌺خيلي خيلي برات خوشحالم شما ...

مرسی عزیزم همینطور برای شما ❤️

هیچ سونو یا عکس رنگی یا حتی سونو در آب نشون نداده بود چسبندگی داخل رحم دارم، واقعا هم نمیدونم قدیمی بود یا بعد از کورتاژ آخرم ایجاد شده بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامانای که مثبت شدین شما از استرادیول خارجی استفاده کردین یا ایرانی.⛔⛔⛔⛔⛔

استرادیول ایرانیه عزیزم ساخت شرکت ابوریحان، فک میکنم فقط یه جایگزین داره که میگن زیاد خوب نیست البته اینارو دستیار پزشکم به من گفت

چون زمانی که دنبال استرادیول میگشتم بسته شرکت ابوریحان بردم ببینم همینه یا نه ، که دستیارش گفت همینه هر ورقی ۵ هزارتومن هم بیشتر نیست ولی چون کم شده و مردم مجبورن گرونش کردن، من خودم ۴۰ تا ورق خریدم ۲۰۰ تومن

2810