2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043577 بازدید | 684324 پست
کم کم به عید غدیر نزدیک میشیم و خدا داره برا دل علی عیدی میده، خانوما عیدیتون رو از حضرت علی بخواین، ...

منم روز عید غدیر باید ازمایش بدم نمیدونم چه حکمتیه فقط الهی عیدی منم بدن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

مامان سوفی جون مبارکه عزیزم .انشاالله از اینجا به بعدش هم برات عالی پیش بره

باردارین شما؟؟؟ چندتا انتقال دادین و انتقال چندمتون بوده

بله

سه تا

انتقال دوم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دخترا منم پریود شدم امروز میرم برا سیکل انتقال دعام کنین انتقال سومم هست.🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستان من ماه قبل انتقالم منفی شد . بعد پریود شدم الان روز ۹ پریودمه یکم لک میبینم چرا اینطوری شده؟ یعنی ممکنه بخاطر داروها و سیکل ای وی اف اینطور شده باشه؟ همیشه سر هفت روز خوب میشدم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
دخترا منم پریود شدم امروز میرم برا سیکل انتقال دعام کنین انتقال سومم هست.🙏🙏🙏

انشاالله نی نی های تپلی بیان تو دلت بحق فاطمه زهرا . منم برات دعا میکنم اگه قابل باشم❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
2810