2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
استرادیول ایرانیه عزیزم ساخت شرکت ابوریحان، فک میکنم فقط یه جایگزین داره که میگن زیاد خوب نیست البته ...

ولی یه خانومی همین جا گفت چندتا ورق از ناصرخسرو خریده ۹۰۰ هزار تومن

من دوستم جایگزین استرادیول رو مصرف کرده بود جوابش منفی شد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز عید غدیر باید ازمایش بدم نمیدونم چه حکمتیه فقط الهی عیدی منم بدن😍

ان شاءالله که با خبر خوب بیای و یه بتای تپل داشته باشی

منم دعا کن عزیزم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
مرسی عزیزم ایشالله معجزه خدا خیلی زود قسمتت بشه

عزیزم ببخشی شما گفتی اینوفولیک مصرف کردین میشه بگی قرص یا ساشه استفاده کردی؟!من میخوام این ۳ماه که قبل از انتقال دارم مکمل های که شما گفتی استفاده کنم شاید خدا لطف بهم کرد ومثبت شد

میشه بگین شما بار چندم انتقال هست؟چه کارایی قبل از انتقال انجام دادین؟دکترتون کی هست

بار اول انتقالمه اهواز انتقال دادم دکتر فریده مرمضی

قبل از انتقال شکممو با سیاه دانه ماساژ دادم گرمی خوردم امپول پروژسترون و استرادیول و قرص کیوتن فولیک اسید و ویتانین دی و ای خوردم بعد از انتقالم هنوز خونه بابامم استراحتم توالت فرنگی استفاده میکنم حمومم تا دوروز بعد انتقال نرفتم روزی سه تا شیاف و بقیه قرصایی ک بالا گفتم پنج شنبه هم ازمایش باید بدم

2810