2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست
بله عزيزم از ٦ تا ٩ هفته داشتم يك روز خونريزي بقيه روزا لك بود. من انوكسامو قطع كرد شيافمو اضافه كرد ...

آمپول پروژسترون  هم میزنین؟؟؟آخه  من دوتا آمپول پروژسترون  میزنم شیاف هم بزارم؟؟ من روزی دوتا هپارین هم میزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمپول پروژسترون  هم میزنین؟؟؟آخه  من دوتا آمپول پروژسترون  میزنم شیاف هم بزارم؟؟ من ر ...

نه عزيزم ٨ هفته امپولمو قطع كرد. نگران نباش قطع ميشه انشالله

خداياشكرت....❤️ 
ببین بهتره نخوری مگر اینکه واقعا مجبور باشی، فقط حتما حتما حتما به دکترت یا مرکزتون بگو

زینبی جون سلام من دکترم بهم ال دی داده که این سیکل بخورم برای تنظیم شدن روز انتقالم با دکترم چون دکترم آخر تیر ایران هستن و مجبور شدم ال دی بخورم سی روز باید بخورم و بعد قطع کنم، یعنی ضرر داره سی روز خوردنش؟ چون من بعد از تموم شدن یک بسته بیستو یک تایی ال دی باید برم سراغ بسته بعدی

در اندک من تویی فراوان یارب..
دلیل خاصی نگفتن گفتن احتمالا چون فامیل هستین آلل هاتون شبیه هم هست این روش کلا ۱۰۰درصدنیست.چرا حامله ...

ببخش ک خیلی اذیتت میکنم چندروز بعد اخرین بارلنفوسیت تراپی باید ازمایش اپکا داد تا بدونیم اپکامون بالا رفته ی ن

زینبی جون سلام من دکترم بهم ال دی داده که این سیکل بخورم برای تنظیم شدن روز انتقالم با دکترم چون دکت ...

سمر جون من به اشتباه چهار یا پنج تا بیشتر خورده بودم، خیلی هم نگران بودم ، ولی دکترم گفت مهم نیست

شما هم جهاد میرین مریض کدوم دکتری عزیزم تو چ مرحله ای هستی

اره. دکتر خاصی انتخاب نکردم هر روزی ک گفتن برم دکتر متفاوتی بود. فقط پانکچرم به روزی افتاد ک دکتر پرویز ازادی بود گفتم نمیخوام مرد باشه خانم دکتر موسی پور اومدن. انتقالمم با دکتر حیدری افتاد .

من اسفند منفی شدم. احتمالا ماه اینده برم برا انتقال دوم و اخر. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام .خانما من دوشنبه عمل تخمک کشی دارم از چه روزی رژیم سفیده تخم مرغ و دوغ و کشک و ... ک واسه جلوگیری از هایپر شدن هست رو شروع کنم ؟ 

و اینکه همون روز عمل تخمک کشی نمونه اسپرم میگیرن؟