2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
مامانااااااااا امروز روز چهاردهم انتقال جنین دو روزه بتا ۲۵! به نظرتون ممکنه بره بالا؟؟ 🙁🥺 بی ب ...

عزیزم ۴۸ساعت بعدتکرارکن ازمایشتو،انشاالله دوبرابرشده بتاتون،ممکنه دیربتاتون بالارفته باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما هم خونریزی داشتی؟؟؟ چندم؟؟چیکار کردی قطع شد؟ 

بله عزيزم از ٦ تا ٩ هفته داشتم يك روز خونريزي بقيه روزا لك بود. من انوكسامو قطع كرد شيافمو اضافه كرد استراحت كردم

خداياشكرت....❤️ 
سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️  من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

خیلی متاسفم بابت منفی شدنت 😔😔😔😔 میدونم خیلی سخته 

منم آندومتریوز داشتم ولی چون تومور مارکر هام نرمال دکترم گفت فعلا لاپراسکوپی نیاز ندارم و با همون انتقال اول بعد از دو iui منفی مامان شدم

کلا نظر دکترم این بود دو بار انتقال بدم اگر منفی شد اون موقع عمل کنم و بعد انتقال مجدد

نه فقط من خیلی از دوستان دیگه مثل من باردار شدن

حتی کیست آندومتریوما 4 سانتی داشتم و گرید اندو من 3 بود ولی باردار شدم، در حالیکه طبق نظر کلینیک آندومتریوز ابن سینا باید عمل میشدم و هر دو لوله کات میشد

حالا شما هم بیشتر از شرایطت بگو، از کجا فهمیدی آندومتریوز داری؟ عکس رنگی گرفتی؟ سونو مخصوص آندومتریوز انجام دادی؟ تومور مارکر ها چه طور بودن؟ 

عزیزم دکتر خزعلی خیلی وقته ایران نیومده .عمل ها رو بیشتر دکتر پادمهر انجام میده

مرسی عزیزم بابت اطلاعاتت

در کل منظورم کلینیک ابن سینا بود،برای آندومتریوز اونجا تیمی عمل میکنن، یعنی ممکنه بخشی که مثانه رو درگیر کرده، متخصص کلیه و مجاری ادراری عمل کنه و قسمت های مربوط به رحم و ضمائم رو متخصص زنان به مدرک لاپراسکوپی 

مرسی عزیزم بابت اطلاعاتت در کل منظورم کلینیک ابن سینا بود،برای آندومتریوز اونجا تیمی عمل میکنن، یعن ...

سلام عزیزم  من روز ۲۰ انتقال جنین  هستم امروز  لکه دیدم آخه موعد  پریودمم هست چیکار کنم؟؟؟؟خطر داره ساک و کیسه زرد دیده شده

سلام عزیزم 😍 😍 😍  به نام خدا  بله و من الله التوفیق 😅 😅 😅 😅 کچلشون کردی بابا

ممنونم عزيزم😂الان پرينت سونو رو ديدم حس ميكنم اون انگاري اشتباه تايپي بوده اخه بر اساس اين نوشت

خداياشكرت....❤️ 
میشه توضیح بدی چرا تاثیر نداشت  یعنی اپکات بالا نرفت؟ یعنی حامله نشدی؟

دلیل خاصی نگفتن گفتن احتمالا چون فامیل هستین آلل هاتون شبیه هم هست این روش کلا ۱۰۰درصدنیست.چرا حامله شدم ولی دکترم رفت مام و تو مام شروع کردم میکرو رو.و بار اول هم مثبت شدم