2777
2789

من خواهرم تا حالا چند تا طلاق داره بچه ها بعد جدیدا ی موردی واسش پیدا شد 

مامانش حرف زدیم گفتیم چرا پسرت طلاق گرفته گقت چی بگیم چ میدونم با حالت طلبکاری اینو گفت

گقتم چجوری نمیدونی پسرت چرا طلاق گرقته😨

گقت چی بگم بگم دختره بهش خیانت کرده ؟؟؟؟ گفت دختره خیانت کرده و داره مهریه میگیره از پسره 

گفتم اک خیانت کرده چجوری پس مهریه میگیره این مقصر بوده چجوری طلبکار هم شده😐😐 

گفتم خیانت اثبات شده گقت عاره کلی مدرک و اینا توی دادگاه هم اثبات کردیم

و اینک گفت حضانت بچه رو دادن ب مادره خیلی عجیب بود برام اگ خیانت کرده چحوری مهریه میگیره و حضانت بچه رو گرفته 

ب مادره گفتم ی جواب چرت داد گقت ک جدیدا دادگاه طرف زنکا هست با همین لحن 😐🥴

منم طرف ردش کردم گفتم معلوم نیست پسره ۰ گوهی خورده داره دروغ میگ... حالا عذاب وجدان گرفتم میگم نکنه اشتباه کردم....

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه ربطی به خیانت و.... نداره. حق قانونی زنه

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مهریه چه ربطی به خیانت داره! بله تحت هر شرایطی مهریه یه دین به گردن مرده!

بعد چرا از کادره سوال میپرسین خب از خود اقا بپرسین

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بله مهریه تعلق میگیره

واقعا؟ ؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مهریه ربطی به خیانت نداره تعلق می گیره.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بله خیانت کنه اثبات هم بکنی تو دادگاه بازم مهریه تعلق میگیره به خانم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اینجا میگن مهریه تعلق میگیره مامانه گفت خیانتش ثابت شده 😨 با مدرک و همه چیز 

الان من عذاب وجدان دارم نکنه الکی رد کررم بنده خدا رو 

اخه مادری ک با وجود شوهر بره با یکی دیگ چجوری دادگاه میتونه بهش حضانت و مهریه بده

اطلاعات غلط ندین 

من یکیو میشناسم خانمه خیانت جنسی کرد و سر رابطه شوهرش گرفتتش با مدرک 

چون فهمیده بود زنش مرد آوورده خونه ،با مامور رفت داخل خونه 

هم مهریه بهش تعلق گرفت و هم بچه الان پیش زنه هست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
بله خیانت کنه اثبات هم بکنی تو دادگاه بازم مهریه تعلق میگیره به خانم

برگام واقعا🥲🥲🥲؟؟ ینی دروغ نمیگفت