شوهرم نمیزاره روزه بگیرم خودشم نه نماز میخونه نه روزه میگیره به بهشت جهنم هم اعتقاد نداره فقط به خدا اعتقاد داره همیشه میگه خدایا شکرت همین
پارسال عقد بودیم نمیزاشت بگیرم منم یواشکی میگرفتم بهش میگفتم روزه ندارم امسال هم حاملم تا بهش گفتم منتظر ماه رمضونم گفت به همین خیال باش پارسال نمیزاشتم بگیری امسال با وجود بچه میزارم عمرا
همچیزش خوبه بجز
این اخلاق گوهش
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نماز خوندنم کاری نداره ولی رو روزه گرفتن خیلی حساسه ـزن داداشم ماه رمضون پارسال هفته 34 بود حتی ی ...
دقیقا از سه ماهه دوم مشکلی نداره... و خود خانم باید بفهمه اگر کم آب میشه بدنش یا ضعف شدید داره نباید بگیره، وگرنه بچه از مادر تغذیه میکنه و مشکلی واسه اون نداره
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
از اون پنسسعلی هاس قهر میکنه شام نمیخوره جدا میخوابه
خب بکنه چه اهمیتی داره
مطمئن باش بعد یه مدت خودش خسته میشه اشتی میکنخ
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم