2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست
من هر روز صبح یه جوری دل و روده ام میپیچه بابت اضطراب که میگم با دستای خودم این بنده خدا رو خفه کردم ...

فدات بشم من ،شماکه می‌دونی بعدازبدنیااومدن فسقل باید تاوان پس بدی پس چرااینقدر به خودت استرس  میدی همینطور بقیه خانمای باردار،عزیزان ازاین دوران لذت ببرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چندم پریود انتقال دادید که ۲۰ روز بعد موعد پریودتونه؟

من ۱۱ پریود انتقال دادم. امروز  روز ۲۰ انتقالم بود و از صبح لکه قهوه  ای و درد پریود داشتم آخه امروز  دقیقا موعد پریودمم هست امروز 

رفتم دکتر خداروشکر  ساک حاملگی و کیسه زرد دیده شد.فقط تگران لکه ها هستم 

فدات. نه عزيزم ديروز گفت يه پسر يه دختر. چطور مگه؟ البته بازم دقيقش تو انومالي مشخص ميشه.

چیکاجون باید ی هدیه به من بدی اگه یادت باشه وقتی گفتی نی‌نیهام یکیش پسر اون یکی معلوم نبودمن گفتم اون یکی دخترکه خداروشکرروسفیدشدم  

سلام امروز ازمایشم تکرار کردم روز ۱۲بتا ۹۴ بود امروروز ۱۴ بتا یه دفه ۳۲۹۲ شده به نظرتون طبیعیه؟

سلام عزیزم درسته مامان خانوم خب تو زود رفتی روز ۱۲ کم بوده باید همون ۱۴ میرفتی بعد دوباره ۱۶‌اصلا نگران نباش حالا دو روز دیگه میبینی چقد نرمال میره بالا جان جانانم دو قلو 😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مامانااااااااا امروز روز چهاردهم انتقال جنین دو روزه بتا ۲۵! به نظرتون ممکنه بره بالا؟؟ 🙁🥺 بی ب ...

رنج آزمایشگاه رو چند نوشته؟ ایشالاا بالا میره عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈