2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
انتی بیوتیک هارو فقط یک روز خوردید؟

داكسي سيكلين ١٠ عدد بود از ٥ روز قبل انتقال هر ١٢ ساعت يك عدد كه تا روز انتقال تموم شده باشه همينطور  تينافاس ٦ عدد بود از دو روز قبل انتقال هر ١٢ ساعت ٢ تا يعني انتقالم شنبه بود دو تا تينافاس را ٨ شب پنج شنبه خوردم دو تا ٨ صبح جمعه و دو تا ٨ شب جمعه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم خدا خیرت بده ب شوهرم نشون دادم بغض کرد از خوشحالی ممنونم بهمون امید دادید.ببخشید هورموناش ...

اره عزیزم هورمونهاش نرمال بود 

روز تخمک کشی اول همسرم رفت اتاق عمل بعد از اینکه نمونه رو ازش گرفتن منو فرستادن واسه تخمک گیری و از اونجایی که من هایپر شدم انتقالم افتاد واسه ۳ ماه بعد که شد الان

بچه ها جون سلام.خوبین.من دچاره لکه بینی شدم.آنوکسا رو که میزنم بعد ۲ ۳ساعته شروع میشه.امروز لکم خونه متاسفانه.خیلی نگرانم.چی کار کنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

@زینبی_بانو    ‍ 

@تورک_آنا         سلام گلی.خوبی.عزیزم من انتقالم مثبت شد الان هفتخ پنجم هنوز سونو نرفتم یکشنبه وقت دارم.لکه بینی دارم.آنوکسا میزنم بعد اون میوفتم به لکه بینی امروز توی ترشحم خون دیدم متاسفانه.خیلی میترسم.نظرت چیه ؟

سلام به همگی

من دیروز ۱۷ روز بعد از تزریق آمپول hcg بی بی چکم مثبت شد آز بتا دادم عددش ۵۲۹ یعنی دقیق چهار هفته بودم ولی حالتهای پریودی دارم جوریکه لباس زیرمو مرتب چک میکنم تو رو خدا برام دعا کنین برام بمونه

مرداد پارسال ی بارداری شیمیایی تجربه کردم الان خییییلی استرس دارم دعا کنید پوچ نباشه بارداری بی دغدغه ای داشته باشم

سلام عزیزم ببخشید یه سوال ما خونمون گرم دماش ۳۲ درجه هست آمپول آنوکساپارین رو بزارم درب یخچال بهتر ی ...

عزیزم والا خیلیا تو درب یخچال میذاشتن اما من کلا یه یخدان داشتم توش میذاشتم و دماش رو با یخ پایین می‌آوردم. 

دماسنج هم توش گذاشته بودم و دماش معمولا حدودای ۲۰ بود.... 

این طوری خیالم راحتر بود چون میدونستم زیاد سرد نیست گرمم نبود.... 

من انوکسان و آمپولهای پروژسترون رو اینطوری نگهداری میکردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@چیکا1   سلام بچه هایی که مثبت شدین و سونو دادین کی رفتین سونو ؟من ۱۱ اردیبهشت انتقال دادم دک ...

منم ۱۲انتقال دادم گفت۲خرداد بیا.اما من با این لکه بینی فعلا برای همه چیز ناامیدم

خانمهایی که مثبت شدید قبل انتقال گرمیجات چی میخوردید من طبع بدن و رحمم سرده

عزیزم منم عین شما رحمم سرد بود.غذاها که میدونی اکثرا سرد هست.من خورشت ها رو دارچین و زنجبیل میزدم و با گوشت بره درست میکردم و روغن کنجد یا با دنبه بره. برنج ها هم با روغن زیتون و زیره و زعفرون.روزی دو بار دمنوش زنجبیل و دارچین میخوردم.چند باری خورشت فسنجون درست کردم.علاوه بر اینها عسل کوهی رو با سیاهدونه مخلوط کرده بودم و هر روز دو قاشق به مدت یک ماه خوردیم.علاوه بر اینها شکمم رو هر شب با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم و میبستم.چند باری هم تو همون ماهی که انتقال داشتم تزریق واژینال عسل کوهی انجام دادم.

بچها میگم ماهی باید کدومو بگیرم ک ضرر نداشته باشه؟قبلا ی جاخوندم یادم نیست

والا من قزل میخوردم. سالمون هم خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com