2777
2789

رای دادگاه‌ اومده که بخاطر تحقیقات . که پلیس کرد و شاهد که آجیم بود و گفته های مامانم و خیلی چیز ها رای طلاق داد به مادرم و مارو از حضانت پدرم خارج کرد و گفت خیلی اخلاق بدی داره اینا... کلی قانون  نوشت و گفت کجا باطل کنن صیغه رو خداروشکر ولی گفت پدرم حق اعتراض داره 20 روز پدرم اعتراض زد تمکین زد که مامانم فرار کرده و باید آزمایش بگیرن که من معتاد هستم و دوباره بیان برا تحقیقات مامور دروغ نوشته. آیا میشه قاضی استان دوباره بخواد تحقیقات انجام بشه؟ چون یک بار میره برا استان بعد دوباره بزنه میره برا تهران . و میشه رای عوض شه.  قاضی گفته به هیچ وجه بابام پرونده نخونه چون اگر شهادت مارو بخونه مارو میکشه و بابام دیوونس رفته خونه خالم در شکننده رفته داخل نامه گذاشته تو واحد های آپارتمان دایی و بابابزرگم تهدید از درشون رفته بالا خونه خاله مامانم سنگ بارون کرد اونام شکایتش کردن . بابام الان در به در دنبال مامانمه تا بکشتش . تروخدا دعا کنید قاضی رای نده بهش یا عوض کنه با کلی سختی به اینجا رسیدیم 😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نگران نباشید تحقیقات اولیه اعلب مد نظر قضات محترم تجدیدنظر هست

یعنی دوباره نمی‌خوان که تحقیقات انجام بشه؟ بعد تمکین که زده رو اعتراض مشکلی ایجاد میکنه؟ چون قاضی به مامانم گفت خودتو از شر این نجات بده طوریه که همه از تیپ و رفتارش میفهمن چیه در دادگاه با شه چهارنفر وایستاده بود تا مامانم بزنه بیرون بکشتش مامانم با ماشین مامور رفت بیرون

در صورتی که مدارک اثبات این حرفها که گفتی براش محرز نباشه ممکنه تحقیقات کنه و شما رو احضار کنه

یعنی ممکنه رای عوض شه خیلیا گفتن رای عوض نمیشه و فقظ طبق قانون باید اعتراض بزنه 

یعنی دوباره نمی‌خوان که تحقیقات انجام بشه؟ بعد تمکین که زده رو اعتراض مشکلی ایجاد میکنه؟ چون قاضی به ...

بزرگوار روند رسیدگی به پرونده های خانواده حساس تر از دیگر پرونده ها رسیدگی میشود و نگران نباش قصات محترم تجدیدنطر اشرافیت دارند که تقدیم دادخواست تمکین بالخصوص بعد از صدور حکم از ترفندهای اطاله دادرسی هست