2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیرمممم خدا رحمتشون کنه

ممنون خدا رفتگان رو بیامرزه مثل ما کم نیستن کسانی که فرزند از دست دادن بازم یوقتها میگم خداروشکر کوچیک بود و کم ازش خاطره دارم اما بزرگتر بود که داغم هم بیشتر بود

تاحالا شده همسرت بیاد ت خوابت و بگه با دخترته و از حالشون بگه

اره اون اویل خیلی بی تابی میکردم یبار اومد گفتم سروشا کجاست گقت پیش من نیست اما میبینمش گفت خودم دارم درس میخونم بهم گفت نیا بالای قبرم و فریاد نکش من اینجا تنم درد میگیره منم دیگه داد نزدم بعد رفتم پیش یه روحانی و خوابم رو گفتم بهم گفت بچه ها جایگاهشان بهشت بدون حساب و کتاب اما جایگاه بزرگترها فرق داره الانم حداقل سالی یکبار خواب همسرم رو میبینم اما بچه ام رو تا حالا ندیدم اون عین یه گنجشک پر زد و رفت

بهش اعتقادندارم اصلن بعدرفتن همسرم اینجوری شدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

دارم ولی طبق دین خودم. یعنی تفاوت های باوری ای داریم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

خداوند پدر بچه شماست ، مطمعن باشید ازش به بهترین نحو مراقبت میکنه و امنه 

شماهم بعد از مرگ به فرزندتون میرسید و اونو از خداوند هدیه میگیرید❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

میدونی همین بچه ها اون دنیا چقد به داد پدرومادرهاشون میرسن

درسته داغ خیلی سنگینیه اما خدا قول داده اون دنیا برامون جبران کنه

من مادربزرگم تازه فوت شدن اما چون داغ هفت تا اولاد دیدن ومادرشهیدن،ایمان دارم که الان جاشون خوبه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
خداوند پدر بچه شماست ، مطمعن باشید ازش به بهترین نحو مراقبت میکنه و امنه شماهم بعد از مرگ به فرزندتو ...

خیر خداوند نه زاده شده ونه میزاید

اون خدای ما وخدای بچه هامونه❤️

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.