2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
مرسی که به فکری عزیزم چشم مواظبم. خیلی برام دعا کن مامان جان 

چشم اگه قابل باشم😍😍اتفاقا الان ميخوام حديث كسا بخونم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم انتقال قبلیم روز نهم بی بی زدم بعد ی ربع رفتم نگاه کردم دیدم خط دوم افتاده بعد هی پررنگ تر شد تا ...

عدد آزمايشت چند بود؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا شکرت خیلی برات خوشحال شدم عزیزم الهی که صحیح وسالم بیاد بغلت ❤عزیزم این سری دکتر چسب جنین ...

ممنون عزيزم انشالله شما هم نتيجه بگيريد ، چسب جنين را خودم پيشنهاد دادم دكتر قبول كرد ٢ تا زدم يدونه ٣ روز  قبل انتقال داخل رحم و يدونه روز سوم انتقال دور ناف ، ال ارژنين روزي ٦ گرم ، پودرش را ميخوردم هربار ٢ گرم با اب مخلوط ميكردم ، بعد از انتقال همچنان ادامه دادم  و بيشتر به پشت و سمت چپ مي خوابيدم ، خوابيدن به پهلوي چپ باعث ميشه خونرساني بهتر انجام بشه 

عزیزم مبارک باشه . چقد خوبه این روزا همش خبر مثبت شدن دوستان رو میبینیم. ان شاالله بسلامتی بغلش(ون) ...

ممنون دلارام جون از راهنمايي و پست هاتون هميشه استفاده مي كنم انشالله به سلامتي زايمان كنيد 🙏

1.2

آزمايش پيچيده اي هم نيست كه بگيم آزمايشگاه درست انجام نداده. انشاالله ايندفعه خوش خبر مياي🌷

بچها تو نی نی سایت یه تایپینگ میزنیم بعد بخوابم حذفش کنم چجوریه میشه؟

تاپیک

خودت نمیتونی حذف کنی باید نی نی یارهابرات حذف کنن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام به همه، بچه ها من امروز روز 16 انتقالم هست و فردا باید برم آزمایش بدم، میخواستم ببینم کسی بوده توی روز 16انتقال درد پریودی شدید داشته باشه و حالش بد باشه؟ مثل حالت تهوع؟ ممنون میشم جواب بدین 

منم انتقال قبلیم روز نهم بی بی زدم بعد ی ربع رفتم نگاه کردم دیدم خط دوم افتاده بعد هی پررنگ تر شد تا ...

یعنی شمام بی بی هات مثبت بوده بعد آزمایشت منفی شده؟ خب به اینم میگن افت بتا حتما ایمنی بدنت بالاس چون منم دقیقا اینجوری شدم ۳ بار بعد ک ازمایش ایمنی دادم فهمیدم دو تا فاکتور ایمنی به شددددت بالاس