2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
ممنون چيكا جون از تبريكتون و راهنمايي هاتون ، خيلي مزاحمتون شدم و سوال پرسيدم ، انشالله همه ي دوستان ...

عزیزم ظاهرا خبرای خوشگل بوده اینجا عزیزم منم تبریک میگم گورای وجودت. انشالله به سلامتی بغلش کنین... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی من دیروز ۱۷ روز بعد از تزریق آمپول hcg بی بی چکم مثبت شد آز بتا دادم عددش ۵۲۹ یعنی دقی ...

مباركه عزيزم ، اين بتا نمي تونه پوچ باشه ، اثر hcg هم ده روز بيشتر تو بدن نمي مونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@چیکا1   سلام بچه هایی که مثبت شدین و سونو دادین کی رفتین سونو ؟من ۱۱ اردیبهشت انتقال دادم دک ...

عزیزم من ۲۳ اسفند انتقال داشتم.۱۴ فروردین رفتم سونو که ساک و کیسه زرده رو دید دکتر

مباركه عزيزم ، اين بتا نمي تونه پوچ باشه ، اثر hcg هم ده روز بيشتر تو بدن نمي مونه 

امیدوارم کردی فقط حدودا دو سال پیش انتی تی پی او ۸۳۵ بود تحت نظر دکتر غدد لوو تیروکسین مصرف میکنم برای بارداری این فاکتور آنتی تی پی او خطرناک نیست؟

عزیزم منم عین شما رحمم سرد بود.غذاها که میدونی اکثرا سرد هست.من خورشت ها رو دارچین و زنجبیل میزدم و ...

آهان اینم بگم که اکثر شب ها غذامون یا پیاز و تخم مرغ بود یا حلوای خرما با روغن محلی البته.اگه بتونی روغن محلی و عسل کوهی گیر بیاری خیلی خوبه.

عزیزم ظاهرا خبرای خوشگل بوده اینجا عزیزم منم تبریک میگم گورای وجودت. انشالله به سلامتی بغلش کنین...& ...

آره آنا جون.خیلی ها خدا رو شکر مثبت شدن خدا رو شکر.هر کی که اینجا مثبت میشه من بغضم میگیره

نه عزیزم گفت زوده .ده روز بعدش گفت بیا که رفتم و قلب تشکیل شده بود شما روز چند بتا دادی ؟عدد چند بو ...

من روز۱۱ دادم ۶۷بود رور۱۵ ۵۶۰بود.اما لکه بینی خیلی نگرانم کرده

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من روز۱۱ دادم ۶۷بود رور۱۵ ۵۶۰بود.اما لکه بینی خیلی نگرانم کرده

نگران نباش.چند تا آمپول و چند تا شیاف در روز داری؟من تا الان که رفتم تو ۱۳ هفته چند بار لک و خون دیدم.فقط نترس

سلام به همگی من دیروز ۱۷ روز بعد از تزریق آمپول hcg بی بی چکم مثبت شد آز بتا دادم عددش ۵۲۹ یعنی دقی ...

عزیزم این بتا اصلا نمیتونه مال هاش سی جی 17 روز قبل باشه..... 

من خودمم روز ۲ و ۵ انتقال هاش سی جی داشتم تو انتقال دم که منفی شد و روز ۱۳ انتقال بتام نزدیک صفر یا یک بود..... 

یعنی امکان نداره اثر هاش سی جی آنقدر زیاد باشه..... 

اگه بتاتون زیر ۲۰ بود شاید جای شک بود اما با این عدد اصلا شک هم نکن.... 

گوارای وجودت.... 

برو از مامان بودنت لذت ببر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش.چند تا آمپول و چند تا شیاف در روز داری؟من تا الان که رفتم تو ۱۳ هفته چند بار لک و خون دید ...

۱شیاف دارم یه آمپول پروژسترون. با آنوکسا.اون آنوکسا رو که میزنم چندساعت بعدی میشه لکه بینی.نمیدونمم چرا آسپرینمم قطع کرد دکتر

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
منم ۱۲انتقال دادم گفت۲خرداد بیا.اما من با این لکه بینی فعلا برای همه چیز ناامیدم

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن..... 

خیله با لک بینی بارداری شون ختم به خیر شده..... 

من خونریزی هم داشتم اما الان فرشتم خانومی شده برا خودش..... 

عزیزم این بتا اصلا نمیتونه مال هاش سی جی 17 روز قبل باشه.....  من خودمم روز ۲ و ۵ انتقال هاش س ...

عزززززیزم من طبیعی باردار شدم قرار بود ماه دیگه آی وی اف کنم که لطف خدا شامل حالم شد

فقط از این میترسم گاه و بیگاه حالتهای پریودی دارم طبیعیه؟خیلی عذر میخوام زیاد سر پا باشم یا فعالیت زیاد ترشح کرم رنگ دارم