2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست
عزیزم نمیشه بگی که دو نفر مثل هم باشن و همزمان قلب دیده بشه  من خودم گداشتم طبق پریود هفت هفته ...

بهم گفت ۳۰تا۳۵روز بعدانتقال بیا من نوبت برای ۳۳روز بعدش گیرم اومد ایشالا ک نشون میده🙏🏻🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما شما آمپول آنوکساپارین و قرص ها تون رو کجا نگهداری میکنین با توجه به اینکه هوا گرمه و بال ...

من میزارم توی کابینت خونمون اسپلیت روشنه خنکه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام عزیزم ببخشید یه سوال ما خونمون گرم دماش ۳۲ درجه هست آمپول آنوکساپارین رو بزارم درب یخچال بهتر ی ...

منم توی پذیرایی روی میز ناهارخوری میذارم هوای خونه هم نرماله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مهربون جون ناراحت نباش منم میخواستم هیسترو کنم ولی دکترم گفت لازم نی منم مثل شما دوبار انتقال داشتم ...

سلاممم عزیزدلممم چشم قربونت برم چه حرفهات اروم میکنن فقط ازخدایمخوام بقول تواینبارشیربشن چون دیگه فرصتی نمونده جنینهام2تان ودیگه پانکچرم نمیشم. 

توکی میخوای بری انتقال عزیزدلم؟ برای ما هم کلی ازمایش ایمنی وکاریوتایپ اینهاانجام دادیم

دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

سلامممم تبریک میگم مامان خانومی چقدر خوشحال شدم وای خدا روشکر

ایشالله9رو بسلامتی میگذرونی ونی نی میادبغلت

عزيزززززم خيييلي مباركه😍😍😍😍الهي از اين معجزه ها قسمت همه ماماناي منتظر تاپيك😍

ممنون چيكا جون از تبريكتون و راهنمايي هاتون ، خيلي مزاحمتون شدم و سوال پرسيدم ، انشالله همه ي دوستان تاپيك به زودي نتيجه بگيرن 🙏 انشالله