2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست

سلام دوستان تازگی ها کسی مرکز ابن سینا ivf کرده ؟؟؟

میشه هزینه هاشو دقیق بگه؟؟

من امروز زنگ زدم گفتم هزینه اش چقدر میشه گفت شش و نیم گفتم پانکچر شش و نیم گفت آره دیگه عمل ۶.۵ بعد گفتم انتقال چی گفت همون  ۶.۵ هست

درست راهنمایی نکرد؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۳ ماه دارم پرنیزولون روزی یه دونه میخورم چون ایمنیم خیلییی بالا بود میخواستم این ماه برم برا ...

از این نظر که ایمنی بدنت الان پایین اومده و همسرت کرونا گرفته خیلی باید مراقب باشی. حواست باشه خدایی نکرده از همسرت نگیری

دکتری که من پیشش رفتم میگفت دو ماه قبل از آی وی اف باید استفاده بشه. ماه اول روزانه نصفه قرص و ماه دوم روزانه یک قرص کامل.

تایم مصرفت باید طبق نظر متخصص باشه. دکتری ک برات تجویز کرده بود گفته بود چند ماه مصرف کنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره گلم اغلب هیلی تب میکنن حدودا 2_3 روز طول میکشه  عزیزم استامینوفن پاراکید دادی؟؟؟  اگ ...

سلام زینب جون یه سوال میگم من ایمنی بدنم خیلیی بالا بود قرص پرندیزولون میخوردم الان ۳ ماه روزی یدونه میخواستم همین ماه پریود شدم برم برا انتقال ک همسرم کرونا گرفته احتمال میدم خودمم بگیرم میگم به نظرت قطع نکنم قرصو؟

بنظر من تکرار برای وقتیه ک داروی ایمنی و انعقادی میخوری نه وقتی که مشکلی نداشتی و دارویی مصرف نکردی. ...

آره نظر خودمم همینه وقتی مشکلی نبود چرا باید تکرار بشه 

فقط apcr و apca انجام ندادم 

و چند تا سی دی مارکر که فکر نکنم زیاد مهم باشن 

مرسی عزیزم لطف بزرگی میکنی اگر بپرسی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوش بحالت عزیزم خدا حفظ شون کنه  چراغ خونت کنه شما کدوم مرکز انجام دادی؟؟ پیش کدوم دکتر؟؟

قربونت عزیزم،ایشالا روزی هر کس ک دلش میخاد 

من ی بار اهواز پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشتم،ی بار اصفهان پیش دکتر احمدی پانکچر شدم و بار اول انتقال گرفت 

ولی واقعا ناراحتیای قبل نشدن ی طرف ،استرس های بعد مثبت شدنم ی طرف

از این نظر که ایمنی بدنت الان پایین اومده و همسرت کرونا گرفته خیلی باید مراقب باشی. حواست باشه خدایی ...

والا دکتر فروتن گفت بخور بیا برا iui ک نشد من نرفتم همینجوری ادامه دادم البته ‌پیشه یه متخصص ناباروی مرد دیکه رفتم ازمایشمو دید گفت ادامه بده، cd56 و cd16 باید از ۵ تا ۱۲ بود برا من ۳۲ بود دکتر عارفی گفت خیلیییییی بالاس

قربونت عزیزم،ایشالا روزی هر کس ک دلش میخاد  من ی بار اهواز پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشت ...

چقدر خوشال شدم دو تا نی نی داری خدا حفظشون کنه انشالله صحیح و سالم دنیا بیان😘😘بوس به هر دوشون👶👶

ببخشید میپرسم دلیل میکروتون چی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت عزیزم،ایشالا روزی هر کس ک دلش میخاد  من ی بار اهواز پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشت ...

عزیزم انشالله به سلامتی بغلشون میکنی و خستگی های این راه از یادت میده استرس های بعد مثبت خیلی شیرین تر  هست کاشکی همه زودتر مثبت بشن و این استرس ها رو تجربه کنن مادری یعنی همین

تو دیگه به سلامتی مادر شدی عزیزم مادر شدنت و استرس های بچه داریت مبارک باشه عزیزم 

برای ما هم دعا کنید. 😍😊😟

چشم عزیزم حتما❤

درضمن برای دی اف آی بالایی که گفتی کسی بود که جواب بگیره آیا؟

یه کاربر به اسم khooobi که انتقالش دو روز از من دیرتر بود،،هم شوهرش مشکل دی اف ای بالا و مورفولوژی داشت که دفعه اول شهرستان انتقالش نگرفت رفت مرکز مام اونجا یه سری دارو گویا بهش معرفی کردن که با مصرف اونا دی اف آی شوهرش اومد پایین و همون انتقال اول مثل من سه قلو باردار شد...یکی از جنیناشو ریداکت کرد الانم یه ماهه دوقلوهاش به دنیا اومدن...

بهش پیام بده و ازش بپرس چه داروهایی مصرف کردن و چه کار کردن که مشکلشون حل شد قبل پانکچر...

والا دکتر فروتن گفت بخور بیا برا iui ک نشد من نرفتم همینجوری ادامه دادم البته ‌پیشه یه متخصص ناباروی ...

عزیزم شما از عارفی رازی هستی؟؟تشخیص و درمانش چطوره؟؟ 

منم می خوام برم پیش عارفی