2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست
سؤال منم هست نميدونم بعد انتقال فرتيل سي ام بخورم يا نه

من تا زمان مثبت شدنم خوردم . رو خود بسته که نوشته تا زمان مثبت شدن تست ادامه بدین.تستتون مثبت شد قطع کنین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=190926102]ممنون میشم[/QUOTE

میخوام عکس از صفحه بگیرم بفرستم نمیدونم چرا نمیشه بفرستم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
همینکارا کردم نیس هایپرباز همونه که ابی تیره است عکس سبد داره؟

اره همینه. ۱۶۰ مورد بالا میاد تقریبا جز آخرین موارده

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم مگه چقد جعفری داره که ضرر داشته باشه؟ وقتی ضرر داره که شما یک کیلو بخوری. شما ۸ قاشق قورمه سبز ...

ممنون قشنگم

ممنون پیداکردم.مزه ش خوبه؟

خدا رو شکر عزیزم.اره عزیزم من هم موزی هم توت فرنگیش گرفتم‌من که خیلی دوست دارم.

خانم گلابی که فردا انتقال دارین سونو دارین آز مایش دارین نی نی جوناشون میخوادبدنیا بیاد،خلاصه که هرگلی هرجای ایران هست براش ارزوی موفقیت دارم،به امید مامان شدن همه خانم گلای چشم اتظار نی نی در نی نی سایت    شب خوش  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
گلم سلام تبریک برای مثبت شدنت ایشالله بسلامتی این راه رو طی کنی گلم شما با دکتر علیرضایی مثبت شدین؟ ...

سلام عزیزم.ممنون از لطفت انشالله.بله دکتر علیرضایی.عزیزم هچینگ کردن و انوکسا آسپرین داشتم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم مگه چقد جعفری داره که ضرر داشته باشه؟ وقتی ضرر داره که شما یک کیلو بخوری. شما ۸ قاشق قورمه سبز ...

مرسی گلم فردا میخورم با توکل به خدا😋 انشالله زینبی جون تا قبلش جواب بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم.ممنون از لطفت انشالله.بله دکتر علیرضایی.عزیزم هچینگ کردن و انوکسا آسپرین داشتم

ایشالله به موقع و صحیح سالم بغلشون بگیری عزیزم یعنی سری های قبل نداشتی اینارو؟ منم دکترم علیرضایی هستن تازه منفی شدم اینارم داشتم یکدفعه هم با دکتر عارفی انتقال داشتم منفی شدم بازم انوکسا آسپرین داشتم ولی خوب خدا نخواست .التماس دعا عزیزم 

در اندک من تویی فراوان یارب..