2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044503 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال اولم بود عزیزدلم

من هم فرودین انتقال اولم منفی شد. غصه نخوریا. خیلی هامون اینطوری هستیم. من حس میکنم بدن باید عادت کنه به اینکه یدفعه یدونه موجود زنده بذارند توش. تعداد آدمهایی که با انتقال اول مثبت میشند کم هستند. 

مرسی عزیزم .من خودم خیلی دوست دارم دو مرحله ای انجام بدم .ولی خوب مام اینجوری انتقال نمیده.به خاطر ه ...

اها من اینشو نمیدونم ولی زمانی که پرسیدم چجوری انتقال میدین گفت اینا مربوط به جنین شناسه که چند روزه انتقال بگن بدیم بهتره

ایشالله عزیزم بزودی زود به مرادت برسی

در اندک من تویی فراوان یارب..
برای همسر منم ۳۰. مورفولوژی همسرم صفر بود با ۶ماه داروخوردن شد ۲ بعد من رفتم مام که میکرو کنم لاهوتی ...

ایشالا که به دارو جواب بده. ببین خیلی ها به دارو جواب میدند و سریع با دارو پایین میاد. اما متاسفانه بعصی ها مثل شوهر کن جواب نداد. چون مشکل از شغلشون که کاملا در روز نشسته و بی حرکت هستند

ازو هست یعنی چی؟ یاسمین جون کجا رفته واسه روش زتا؟ می تونید برام تگش کنید؟ 

ازو اسپرم یعنی اسپرم نداره تو مایع منی بعضیا تو بیضه اسپرم دارن بعضیا نه شوهرمن تو بیضه اسپرم داشت.شما را تک کردم پیام ایشونو ریپلای کردم بهشتی انجام دادن

یا رب العالمین
ایشالا از ته ته قلبم از خدا میخوام اول به تو نی نی بده. بهت افتخار می کنم که ده سال چشم انتظار بودی. ...

قربانت عزیزم،خدا دل همه ما رو زود زود شادکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اولی و خودم تو ۱۲ هفته ریداکت کردم...دومی و چون کیسه آبش یه مدت بعد ریداکت اول پاره شد توی ۲۰ هفته م ...

من امروز دوتا رو برام ریداکت کردن بدون بیهوشی خیییلی واسم سخت بود ودرد داشت  بعد ریداکت خون و ترشحات آبکی طبیعیه؟؟؟