2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱انلاینشو نمیدونم اما کلا سفیر فوق العاده س بچه م میره و مثل بلبل حرف میزنه یه داستان داره اون روز دیدم خودش نشسته ترجمه کرده و همونجور کهفارسی روون حرف میزنه انقدر شیوا و فرز انگلیسیشو میخوند از ذوق زیاد کلی خندم گرفت شگفت زده شدم واقعا

😍😍😍چقد عالی ک از سن کم انگلیسی یاد میگیره

واقعا من راصیم دخترم علاقه زیادی داره و استعدادشم داره انصافا الان جز زبان سفیر تو گوشی دولینگو نصب کر ه ایتالیایی اسپانیایی ژاپنی اینلم یاد گرفته تا حد مقبولی

من حضوری میرم خیلی عالیه

انلاینش رو امتحان نکردم تا حالا ولی کلا سفیر منظم و با برنامه‌س حتما انلاینش هم خوبه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
از کجا باید ثبت نام کنمبعد اینکه چه محتواهایی برای تدریس استفاده میشهبعد از تموم شدن میتونم روون مکا ...

تو خود سایت فکر کنم باید تعیین سطح بدین و مراحل بعد

من حضوری ثبت نام کردم ولی آنلاین شرکت کردم

اگه میتونین حضوری برین خیلی بهتره ، کیفیت کلاس زمین تا آسمون فرق میکنه

با ما تاچ استون و آکسفورد کار میشد

اره اگه خودتون هم تمرین مستمر داشته باشین ، رو اسپیکینگ هم کار میشد 

💕💫
تو خود سایت فکر کنم باید تعیین سطح بدین و مراحل بعدمن حضوری ثبت نام کردم ولی آنلاین شرکت کردماگه میت ...

متأسفانه تهران نیستم

من فقط برا مکالمه میخام ولی

کانون ایران میرم اصن تمرکز رو مکالمه نیست همش رایتینگ گرامر

متأسفانه تهران نیستممن فقط برا مکالمه میخام ولیکانون ایران میرم اصن تمرکز رو مکالمه نیست همش رایتینگ ...

آها 

تا اونجایی که یادمه تو خود سایت تعیین سطح میگیره و با توجه به نتیجه اون ترمو کلاسو میگه .احتمالا در ادامش ثبت نام هست . یه سر بزنین

اره سفیر برای مکالمه خیلی خوبه ، فعالیت گروهی زیاد داره

من حرف زدنم خیلی خوب شد

💕💫
آها تا اونجایی که یادمه تو خود سایت تعیین سطح میگیره و با توجه به نتیجه اون ترمو کلاسو میگه .احتمالا ...

ببخشید انقدر سوال میپرسن

هزینش چقدره؟

و کلاسای انلاینش تو چی برگزار میشه