2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
والا دکتر فروتن گفت بخور بیا برا iui ک نشد من نرفتم همینجوری ادامه دادم البته ‌پیشه یه متخصص ناباروی ...

آزمایشگاهی ک من آزمایش دادم رنج نرمال این دو تا بین ۵ تا ۳۰ بود.

اگه تا یک ماه دیگه آی یو آی میکنی باز یه چیزی

ولی اگه فعلا زمانش مشخص نیست بنظر من تحت نظر دکتر باش.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه ها راستي يه سؤال يكي كه جنين به مركز اهدا كنه اونا هم أهداش ميكنن به مريض ها پول نميگيرن بابتش? ...

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم میشه بیای 

من دنبال جنین اهدایی تو مام میشه دوستت بهم معرفی کنی 

ای جونم به خوشی انشاالله. علت این ریداکت چیه که بعضی ها انجام میدن؟

خیلی ممنون عزیزم❤

سه قلو بسیار زیاد پرخطره...امکان زایمان زودرس و فشار خون بالا و....خیلی زیاده و اکثرا قبل از ۳۰ هفته زایمان میکنن که متاسفانه هرسه تا بچه از دست میره..‌.الان دوستمون khooobi که تو همین تاپیک بود انتقالش دو روز از من دیرتر بود و مثل من سه قلو باردار شد و یکی از قلا رو ریداکت کرد یک ماه پیش زایمان کرد تو ۳۳ هفته با اینکه دوقلو بود حالا حساب کن اگه سه قلو بود شاااید همین قدرم دووم نمیاورد،،،هرچند همه چی دست خداست ولی استرس زایمان زودرس پدر ادم و در میاره

به خاط همینه که اثر دکترا پیشنهاد ریداکت برای سه قلویی و میدن...

اگر کسی رو پیدا کردی که با dfiبالا مثبت شده به من هم خبر بده. اینقدر ناامیدم. 

من میشناسم

یه خانمی نی نی سایت منو راهنمایی میکرد

قبل از رعایت رژیم غذایی و مصرف ژل رویال میکرو کردن

فکر میکنم دی اف ای همسرش اون موقع ۵۲ بود

انتقال اول منفی شد. انتقال دوم با دوتا جنین bc که براش باقی مونده بود باردار شد و پسرش دنیا اومد

میگفت قبل از انتقال دوم، رژیم غذایی رعایت کردن و ژل رویال مصرف کردن و تمام فاکتورای همسرش خیلی زیاد تغییر کرد و حتی دی اف آی پایین اومد. ولی تصمیم گرفتن اول دوتا جنین باقی مونده رو انتقال بدن اگه منفی شد برن برای پانکر مجدد ک خداروشکر نی نی گیرش اومد

کاربریش زهرا_24

عکس زیارتگاه گذاشته

میتونی بری پیجش  تاپیک هاش رو بخونی همه چی رو با جزییات تعریف کرده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آزمایشگاهی ک من آزمایش دادم رنج نرمال این دو تا بین ۵ تا ۳۰ بود. اگه تا یک ماه دیگه آی یو آی میکنی ...

والا همین ماه میخواستم انجام بدم ک از شانسم اینجوری شد به دکتر هم دسترسی ندارم به نظرتون قطع کنم خودم تا هر وقت دوباره خواستم برم شروع کنم ؟ شما چند وقته میخوری

سلام دوستان تازگی ها کسی مرکز ابن سینا ivf کرده ؟؟؟ میشه هزینه هاشو دقیق بگه؟؟ من امروز زنگ زدم گف ...

سلام عزیزم من ابن سینا میرم اون فقط هزینه عمل پانکچر هست اگه فرش انتقال بدی چیزی ازت نمیگیرن ولی اگه مثلا هایپر بشی جنین فریز کنن ۳ تا ۴ تومن هزینه انتقال هست تقریبا ۴ تومن پول دارو های پانکچر ازمایش هام هم واسه من یه تومن شد دیگه هزینه هر بار ویزیت با سونو ۱۴۰ هزار تومن میشه تقریبا ۱۳ تومن بدون تعیین جنسیت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام دوستان تازگی ها کسی مرکز ابن سینا ivf کرده ؟؟؟ میشه هزینه هاشو دقیق بگه؟؟ من امروز زنگ زدم گف ...

پانكجر ٦٥٠٠ ، انتقال فرش ٥٠٠ هزار تومن و انتقال فريز بلاست ٣٧٠٠ ، انتقال فريز سه روزه يكم ارزونتره

سلام عزیزم من ابن سینا میرم اون فقط هزینه عمل پانکچر هست اگه فرش انتقال بدی چیزی ازت نمیگیرن ولی اگه ...

خیلی خوبه الان جاهای دیگه فقط ۱۸ یا ۲۰ تومان بدون تعین جنسیت هست واقعا آدم گیج میشه کجا بده چون من از جای دیگه می خوام بیام واقعا تو سه راهی موندم مرکز مام یا ابن سینا یا بیمارستان بهمن😥😥😥😥😥

خیلی خوبه الان جاهای دیگه فقط ۱۸ یا ۲۰ تومان بدون تعین جنسیت هست واقعا آدم گیج میشه کجا بده چون من ا ...

اره از لحاظ قیمت خدای ابن سینا بهتره  ولی مراکز دیگه خیلی بالا تر میگیرن من که تا حالا راضی بودم با اینکه خیلی شلوغه اما خوب نظم داره با دکتر خوب شروع کن انشالله نتیجه میگیری به نظر من دکتر از خود مرکز هم مهمتره ولی همه ی ایناها وسیله هستن باید خواست واراده خدا باشه عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷