2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
اشک توچشام جمع شد ... الهی هر چی خیره برامون پیش بیاد .من دیگه به ته خط رسیدم واقعا حال روحی خوبی ند ...

فدای اشکات بشم چه اشکالی داره این اشکاتو به درگاه خدا بریزی باور کن خدا هم همینو میخواد که بری سمتش و فقط از خودش کمک بخوای و بسپری دست خودش

همه ی ماها هیچوقت تصور همچین روزی رو نمی کردیم که ویار داشته باشیم حرکت نینی رو تو دلمون حس کنیم یا خیلی چیزای دیگه ولی خدا لطف کرد و شد پس برای شما هم میشه فقط توکلت به خدا باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره عزیزم به منم تقویتی ندادن من خودم چندتا داروخریدم.بله فقطروز ۹ ویزیت شدم

میشه بگید چیا خوردین تقویتی؟

و چند تا تخمک و جنین داشتین! ؟

ببخشیدا من خدای استرسم و اولین باره میخوام میکرو کنم و پر از سواله مغزم 😁🙊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم بااین حالت پاسخگو بودی...چشم میپرسم ...بابت دعای قشنگت ممنونم.ان شاء الله روزی تمام منتظر ...

خواهش میکنم عزیزم بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم..ان شاالله ان شاءالله 🤲🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فدای اشکات بشم چه اشکالی داره این اشکاتو به درگاه خدا بریزی باور کن خدا هم همینو میخواد که بری سمتش ...

دورت بگردم اینجوری نگو ....بخدا تنها پناهم خداست .درسته بنده ضعیفی ام اما به خدام ایمان دارم .یه مدته تو شرایط بدی قرار گرفتم زیادی توفشارم براهمین احساس میکنم ناتوان شدم .بازم توکل بخدا .عزیزم مرسی بابت حرفای قشنگت که دل اشوبمو اروم کردی

وای الهی خیر ببینی عزیزم و هرچه زودتر خودتم مامان بشی یک دنیا ازت ممنونم واقعا الان به دعا احتیاج دا ...

خواهش عزیزم .ما غیر از دعا در حق همدیگه کاری از دستمون برنمیاد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم چرا که نه..هیچ کاری برای خدا نشد نداره درسته شاید ما بنده ی لایقی نباشیم البته خودمو میگما ...

باور میکنی که منم همین حسو دارم؟

فکر میکنم همه ی این مشکلات برام به وجود اومده که منو به خدا نزدیک تر کنه

باور میکنی که منم همین حسو دارم؟ فکر میکنم همه ی این مشکلات برام به وجود اومده که منو به خدا نزدیک ...

میدونی خواهر منم همیشه میگم خدا بنده هایی که خیلی دوستشون داره بیشتر امتحان میکنه اما وقتی ازهر طرف توفشار باشی واقعا ادم کم میاره من الان به جایی رسیدم میگم خدایا دیگه نمیدونم چی درسته چی اشتباهه خودم سپردم دست خودت ....

امروز یه کاربرای اینجا گفت واکسن فایزر را تو کلمن از امریکا براش فرستادن شما اونجا واکسن کرونا زدین ...

بله عزیزم من واکسن زدم فایزر

مطمئن باش که دروغ گفته

اولا که اصلا دارو رو دست ما نمیدن و حتما باید بریم همونجا تزریق کنیم

از پارتی بازی و اینها هم خبری نیست

بعدش هم نگهداریش باید تو دمای -۷۰ درجه باشه که حتی فریزهای خونه هم جواب نمیده چه برسه به یه کلمن 😂😂😂

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
میدونی خواهر منم همیشه میگم خدا بنده هایی که خیلی دوستشون داره بیشتر امتحان میکنه اما وقتی ازهر طرف ...

اره میفهمم چی میگی عزیزم 

یه وقتایی اینقدر فشار روم هست که دلم میخواد یه قرصی بخورم چند روز بخوابم 

حتی حس غصه خوردنو گریه کردنم گاهی ندارم

اما اگه همه ی ما به خدا پناه ببریم و فقط و فقط به این فکر کنیم که فقط از دست خودش کار بر میاد نه این دکتر و داروها... 

حتما نظر لطفشو بهمون میکنه

الهی بمیرم واسشون مادرهافرشته ان بخدا, من گاهی باخودم میگم من اصلا مادری به مهربونی مامانم نمیشم اون ...

آره یادمه الهی بحق دل مادرت خدا حاجتتو میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍