2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044787 بازدید | 684410 پست
حق داری عزیزم کاملا درک میکنم چی میگی  انشالله هیج پدر و مادری همچین چیزی رو تجربه نکنن الهی ...

آره عزیزم خودمم به فکرشم ولی از اوضاع کرونا واقعا میترسم نمیتونم برم بیرون ان شاءالله یکم اوضاع بهتر شه دلم میخواد عوض این مدت ناراحتی و استرسو دربیارم

ان شاالله به حق کریم اهل بیت امام حسن سال بعد این موقع هممون نینی بغل باشیم و خدا رو بابت نعمتش شاکر..دعای توسل میخوندم مخصوص دعات کردم عزیزم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربونت عزیزم .نی نی منم یه دخمله. واسه شما چیه ؟؟؟

ای جون دلم دخملی 😍😍 خدا براتون نگه داره عزیزم

بچه منم پسره گلم..تیکرم معلوم نیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من باید برم دکترم ببینه و سونو کنه بگه کی بیمارستان هست که برم هیسترو ۳-۴ روز قبلش میتونم بهت ...

آره عزیزم متوجه منظورت شدم

اگه نتونستی بری همون سه چهار روز قبلشم بهم بگی خوبه

مرسی از لطفت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم اگه مشکل نداشتم که اصلا انجام نمی دادم ولی متاسفانه مشکل کم تحرکی اسپرم داریم فقط تحرک. تعداد ...

خب خیلیا فقط برای تعیین جنسیت میرن عزیزم. خب خدا رو شکر مشکل خاصی ندارید خودتم که سالمی شکر خدا انشالله که هر چی میخوای همون بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخه من ٢٨ روزه يا ٢٧ روزه هستم، ولي ايندفعه ٣٠ روزه شد.  ولي تاخير يه هفته اي نداشتم، خيليا تا ...

آهان متشكرم

پس تاخير تا چند روز طبيعيه

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
خب خیلیا فقط برای تعیین جنسیت میرن عزیزم. خب خدا رو شکر مشکل خاصی ندارید خودتم که سالمی شکر خدا انشا ...

درسته خیلیا فقط برای تعیین جنسیت میرن 

حالا با دکتر هم مشورت کنم ببینم چی میگه؟؟

برا خدا غیرممکنی وجود نداره اما رویاجونم یعنی من اینقد خوش شانسم که خدا معجزه اش رو برام نشون بده... ...

آره عزیزم چرا که نه..هیچ کاری برای خدا نشد نداره درسته شاید ما بنده ی لایقی نباشیم البته خودمو میگما ولی خدا همیشه بنده نوازی میکنه خدا خیلی مهربونه آرزو جون کافیه یه قدم بری طرفش تا اون صد قدم بیاد سمتت این مشکلی که برای من تو این مدت به وجود اومد فقط یه حسن داشت اینکه منو خیلی به خدا نزدیک کرد باور کن وجودشو تو لحظه لحظه ی زندگیم حس میکنم

دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

وای خوشبحالت چ حس خوبیه فردا جوجه هات میان تو وجودت

انشالله به سلامتی و شادی انتقال بدی

ریلکس باش و مرتب نفس عمیق بکش

ما همه به یادتیم

و برات بهترینارو آرزو میکنیم

روز خاطره انگیز و شیرینی بشه برات😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
درسته خیلیا فقط برای تعیین جنسیت میرن  حالا با دکتر هم مشورت کنم ببینم چی میگه؟؟

مشورت کن عزیزم. اگه تعداد جنینات زیاد باشه آدم میتونه ریسک کنه انجام بده. کدوم شهری دکترت کیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اینترنتی میتونم جوابشو ببینم دیگه ؟ یانیاز حضوری برم؟ مرسی خواهر .خدا حافظ گل پسرت باشه 

والا اونو نمیدونم آرزو جون چون ما هر سری حضوری میرفتیم برا جواب آزمایش ولی شما یه سوال بکنین شاید اینترنتی هم بذارن

مرسی عزیزم ان شاءالله نینی های سالم و صالح نصیب خودت

سونوگرافی کجا رفته بودی،کدوم دکتر,که ان تی رو اشتباه گرفته؟از این به بعد سونو هاتو یه جای معتبر برو، ...

اشتباه مام همین بود که فقط یه جا رفتم و با جواب اونم رفتم آمنیو شدم بعد آمنیو که رفتم آنومالی یه جای دیگه گفت خانوم من اصلا این عکسی که برای ان تی گرفتن رو قبول ندارم اشتباه گرفته باید یه چند جای دیگه ام تکرار میکردین..ان تی رو تو ساختمون صدر تو ولیعصر انجام دادم که بمیرمم دیگه اونجا نمیرم انقد که متنفرم از اونجا از جلوش رد میشم حالم بد میشه

خیلی دوست داشتم برم بابالو وقتشون پر بود از شانس من

عزیزم رویاجون واقعا چه روزای سختی خدا رو شکر که به خیر گذشت انشالا از این به بعد بارداریت راحت طی می ...

ممنونم بابت محبتی که داری نازنین عزیزم ان شاءالله که خیلی زود به حق این لحظه و مولود فردا به مراد دلت برسی❤

فکر کنم نینیم خیلی بداخلاق میشه این همه استرسی که من کشیدم حق داره طفلی🙁

آره عزیزم چرا که نه..هیچ کاری برای خدا نشد نداره درسته شاید ما بنده ی لایقی نباشیم البته خودمو میگما ...

اشک توچشام جمع شد ... الهی هر چی خیره برامون پیش بیاد .من دیگه به ته خط رسیدم واقعا حال روحی خوبی ندارم اما امیدمو ازدست ندادم سپردم دست خدا 

اخ اخ چقد میفهممت... من که ۵ هفته منتظر جواب آمنیو بودم!! الان همش میگم خدا انشالله به همه یه باردار ...

آره دارچین جون اصلی ترین استرس ها بعد مثبت شدنه 

باور میکنی روزای تلخی که داشتم دلم حسرت روزایی رو میخورد که بچه آی نبود و من تنها فکرم این بود مثبت شم دیوونه شده بودم

والا اونو نمیدونم آرزو جون چون ما هر سری حضوری میرفتیم برا جواب آزمایش ولی شما یه سوال بکنین شاید ای ...

مرسی عزیزم بااین حالت پاسخگو بودی...چشم میپرسم ...بابت دعای قشنگت ممنونم.ان شاء الله روزی تمام منتظرا