2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم بله ویزیت شدم بهم آمپول الونوا. سینال و پی دی هومونگ. داد ویتامینم ماکاویت و کیوتن. واسه ...

به سلامتی عزیزم النوا کی باید بزنی سینال و پی دی هومونگ روزی چند واحد بزنی از چندم سیکلت؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم تست کرونام منفی شد خدا رو شکر رفتم اولین آمپولو زدم‌ التماس دعا دارم از تک تکتون

اي جااااانمممم خداروشكر😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به سلامتی عزیزم النوا کی باید بزنی سینال و پی دی هومونگ روزی چند واحد بزنی از چندم سیکلت؟ 

سلامت باشی گلم النوا رو امروز زدم. از فردا هم باید سینال و پی دی هومونگ رو بزنم روش نوشته ۷۵ واحد. امروز روز ۳ سیکلم بودم پنجشنبه هم باید برم سونو دارو تا چهارشنبه بهم داده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اشکال نداره اتفاقی که افتاده .ان شاء الله اینبار خودتو همسری رو تقویت کن جنین های توپولی برات تشکیل ...

مرسی قربونت برم همچنین برای تو عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
😂😂😂😂😂 خودمم خندم گرفت آخه نیم وجب قدشه احترام بزرگتر رو نداره بی ادب اینقد حرصم گرفت ازش والا ب ...

😂😂😂 ولشون کن خدا به راه راست هدایتشون  کنه واقعا😂 

اونموقع که دکتر عارفی میرفتم این ماما از شانس به من میفتاد  هی خودمو دلداری میدادم که اشکال نداره این بنده خداها  هم از صبح کلی مریض میبینن خسته میشن بخاطر همین عصبی اند بعضی موقع ها هم میگفتم یعنی چی شغلشونه  ماها همه دل شکسته ایم میریم پیششون حوصله خودمونم نداریم مگه چی میشه یکم مهربون باشن خخخ اصلا جواب یک سوالم نمیداد جرات نداشتم سوال بپرسم کلا دکترم که اصلا.. خلاصه درگیر بودم متاسفانه.

ولی خداییش ماماهای مام خوش اخلاقن  هرچقدر سوال کنی با خوش رویی ج میدن حتی اگه تکراری.

ای خدا در کل که الهی هرچه زودتر از این دکتر رفتنا خلاص بشیم هممون 😉 

ولی خدایی باعث شدی یکم لبخند بیاد رولبم امروز خیلی روز سختی داشتم واقعا دلم گرفته ولی بازم شکر....

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلامت باشی گلم النوا رو امروز زدم. از فردا هم باید سینال و پی دی هومونگ رو بزنم روش نوشته ۷۵ واحد. ا ...

راستی سینال چند قلم داد بهت چون بیشتر از یکی بخری دومی ازاد حساب میکنن یعنی نزدیک 500تومن ولی،یه دونه اش دولتی میشه صد و خورده ای 

سلامت باشی گلم النوا رو امروز زدم. از فردا هم باید سینال و پی دی هومونگ رو بزنم روش نوشته ۷۵ واحد. ا ...

اهان یعنی از فردا تا چهارشنبه باید روزی یکی سینال یکی پی دی هومونگ بزنی درسته؟ 

سلام لیلا جون خوبی عزیزم نینیت خوبه مگه رفلاکس داره چجوریه  پسرمنم گاهی شیر بالا میاره .راستی ا ...

سلام عزیزم، ممنون، شما خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ آره فریبا جون، رفلاکس داره، گاهی شیر برمیگرده تو دهنش، امروزم بردم دکتر، از صدای گریه اش دکترش گفت رفلاکس داره، بهش دارو داده گفته صبح ها قبل شیر صبح بهش بدم. دنیا اومدنی سه کیلو بود، الان 2800 هست، لاغره پسرکم، شیر خودمو میدم اما به نظرم کافی نیست. کولیک هم داره، بهش قطره کولیکز میدم. هر 6 ساعت پنج قطره قبل شیر خوردن. بغلی هم شده، دکترش بهم گفته بود خوابم رو با خوابش تنظیم کنم، هر وقت خوابید منم بخوابم، اما رو تختش اصلا نمیخوابه همش در حال غرولند کردنه وروجک. من که از اذر ماه تا الان خوابم تعطیله. اما همش شکر میکنم و از ته دل برای دوستای خوبم از این بی خوابی ها آرزو میکنم. تو‌چطوری. وروجکت تپلی شده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😂😂😂 ولشون کن خدا به راه راست هدایتشون  کنه واقعا😂  اونموقع که دکتر عارفی میرفتم این م ...

فدای دلم بشم خانومی مطمینم فردا با خبر خوب میای انشالله که همیشه لبخند روی لبت باشه. نه ولی واقعا میخوام حالشو یه بار بگیرم ولی نه الان که کارم گیرشونه🤭 حالا شانس من میبینی باید چند سال برم و بیام اون از اونجا میره😁😁 من همیشه یکی میبینم اعصاب نداره میگم شاید مشکلی چیزی داره ولی به هر حال ما داریم پول میدیم باید درست برخورد کنن وظیفشونه پولشو داره میگیره. فردا منتظرتم برات دعا میکنم عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ان شاالله که خدا نینی شما رو هم حفظ کنه عزیزم جنسیت نینی شما مشخص نشد؟

قربونت عزیزم .نی نی منم یه دخمله. واسه شما چیه ؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فدای دلم بشم خانومی مطمینم فردا با خبر خوب میای انشالله که همیشه لبخند روی لبت باشه. نه ولی واقعا می ...

خیلی ازت ممنونم بابت انرژی خوبی که بهم میدی مرسی گلم مطمئن باش انشالله دیگه انگشت شمار میبینیش و ثمره سختیاتو بزودی در آغوش میگیری😘

در اندک من تویی فراوان یارب..