2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ایشالله عزیزم ایشالله بحق این ماه عزیز آزمایش بارداری مثبت بشه . بعدش که انتقال دادی داری هر روز دوت ...

اره عزیزم دوتا میخورم هرروز و دکتر هم گفت همراه با تست بارداری دوباره ازمایش هارو تکرار کن ببینیم چند شده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره عزیزم دوتا میخورم هرروز و دکتر هم گفت همراه با تست بارداری دوباره ازمایش هارو تکرار کن ببینیم چن ...

دکترتون کی هست عزیزم انشاله که نرمال شده گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسر من تو جهاد انجام داد جوابشم خوب بود ده روز طول کشید تا جوابش بیاد ولی از مرکز میلاد خبری ...

اینترنتی میتونم جوابشو ببینم دیگه ؟ یانیاز حضوری برم؟ مرسی خواهر .خدا حافظ گل پسرت باشه 

نه از بهمن دارم هی کم میکنم همیشه روزی یدونه کامل میخوردم به غیر پنجشنبه جمعه ها. بعد که چهاردهم شد ...

منم هرروز یدونه میخوردم بجز پنجشنبه و جمعه بعد که بالا رفت شد هرروز دوتا تا بیارمش پایین حالا تا ازمایش بعدی چی شده باشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خدا نکنه آرزو جونم  ان شاالله که خیلی زود خدا غافلگیرت کنه و مامانت کنه و دیگه نیازی به دوا در ...

برا خدا غیرممکنی وجود نداره اما رویاجونم یعنی من اینقد خوش شانسم که خدا معجزه اش رو برام نشون بده... قربون خدا برم خودش کمکم کنه ازاین بلاتکلیفی نجات پیدا کنم .‌.‌.بابت حرفای قشنگت ممنونم .خیر ببینی عزیزم 

نه از بهمن دارم هی کم میکنم همیشه روزی یدونه کامل میخوردم به غیر پنجشنبه جمعه ها. بعد که چهاردهم شد ...

سمرجان کاش یه دکتر غدد دیگه نرفته بودی، می دونی باید داروهاتو همچنان باهمون دوز که دکتر اولی گفته بود می خوردی، منم متخصص غدد میرم، با اینکه بعد از چند دوره مصرف قرص تیروئیدم شده بود 0.1 گفت هر روز یک دونه کامل بخور فقط پنج شنبه جمعه نخور، گفت بعد از عید فطر باز بیا آزمایش بهت بگم چقدر مصرف کنی، می دونی مال منم خیلی پایین اومده ولی مقدار دوز قرصمو خیلی خیلی کم کرد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
توکل به خدا. ما جز خدا پناهی نداریم. عزیز دلمی چون دیدم بی قراریات شبیه خودمه غصتو خوردم. آروم باش خ ...

فدات بشم .مرسی باهام همدردی کردی .ببخش توام ناراحت کردم انگار ...دورت بگردم توالان باید فقط فقط به کنجدهای تودلت فک کنی نه چیز دیگه ای

عزیزم میفهممت. منم دقیقا همین بلاها سرم اومد. کلا دستکاری که شد باید با دقت بالا باهاش برخورد شه. برای همین خیلی از دکترهای غدد برای لب مرزها تجویز نمیکنن. میگن دارو بدیم دیگه یه عمر اسیر این موضوع میشین. ولی نگران نباش عزیزم. با همون غدد اولیه نوبت بگیر. خوبیش اینه زود تغییر میکنه ❤️

[QUOTE=187317116]لووتیروکسین نمیخوای. شاید طرازی یه دارو برای سرکوب ایمنی بده. نگران نباش. فعلا اقدامتو بکن 😛❤️[/QU. TE]

میدونی چیه ما خانوادگی فشار چشممون بالا هست 😂 

کورتون برامون خطرناکه بخاطر همین از پردنیزولون میترسم😂

والا امروز از دکتر جنتی پرسیدم ممکنه به خاطر مورفو صفر شوهرم باشه گفت نه، دکتر پادمهر گفتن آندومتریو ...

اشکال نداره اتفاقی که افتاده .ان شاء الله اینبار خودتو همسری رو تقویت کن جنین های توپولی برات تشکیل میشه ‌‌‌‌‌‌‌‌بعدش انتقال میدی مامان میشی

سمرجان کاش یه دکتر غدد دیگه نرفته بودی، می دونی باید داروهاتو همچنان باهمون دوز که دکتر اولی گفته بو ...

اره واقعا همش تقصیر وسواس به خرج دادنامه مثلا خواستم تایید بگیرم که دکتر اولی درست گفته باشه یوقت نکنه.. 

اونموقع چهاردهم حالا با این تغییر دادنا شد شش واقعا موندم خیلی امید ندارم که خطای آزمایشگاهی باشه و فردا ج آزمایشم اوکی باشه دوباره الان انقد گریه کردم صدام درنمیاد واقعا از دکتر رفتن آزمایش دادن دارو خوردنا  خسته شدم دیگه واقعا دیگه نه روحم میکشه تونه جسمم نمیدونم تکلیفم چی میشه فردا از بلاتکلیفی خیلی بدم میاد

عزیزم میفهممت. منم دقیقا همین بلاها سرم اومد. کلا دستکاری که شد باید با دقت بالا باهاش برخورد شه. بر ...

مرسی عزیزم چه میدونم الان دکتر علیرضایی که دکترم هستن گفتن با دکتر نوین که تو مرکز مام هست وقت بگیرم.راستش اصلا رومم نمیشه برم پیش اولی بگم حرفتو گوش نکردم رفتم یه دکتر دیگه این شد حالو روزم. توکل به خدا من خیلی وقت ندارم چهارشنبه انتقالم بود فک کنم کنسل شه با این اوصاف. مرسی گلم از همدردی خدا دوقلوهای نازتو  حفظ کنه برات. التماس دعا گلم.