2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من تاخير نداشتم ولي حجمش خيلي كم بود و سه روزه بود، كه دكترم گفت طبيعيه

توي پست قبلي فرمودين دو روز عقب انداختين. اشتباه متوجه شدم؟ 

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

منم امشب پريود شدم بايد از ٩ ام استراديول بخورم خدا كنه همه چي خوب پيش بره  ايشاله همه انتقالي ها مامان بشن   وبه زودي زود همه دوستان عزيزم با خبر بارداريشون خوشحالمون كنن 

عزيزم  ايشاله اخرين انتقالته مامان شدنت رو از الان بهت تبريك ميگم

وااای خیلی ازت ممنونم حتی خیالشم  قشنگه برام مرسی عزیزم الهی خدا بهت یه پسر صحیح سالم بده که بشه داداش مهربون دختر عزیزت

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم امشب پريود شدم بايد از ٩ ام استراديول بخورم خدا كنه همه چي خوب پيش بره  ايشاله همه انتقالي ...

ایشالله ایشالله الهی آمین.

عزیزم بسلامتی ایشالله بحق پنج تن موفق باشی و عالی برات همه چی پیش بره.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دکتر بهزاد شاکریان یکی از دوستانمون که پرستار بودن از بیمارستان خانواده برام فرستادن یه داروخانه رف ...

عزیزم سرم رو دونه چند خریدین .؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
امیدوارم برات جور بشه بری ولی اگه شرایطتش رو نداشتی بهم اطلاع بده ممنون میشم. انتقال من اخر همین ماه ...

عزیزم من باید برم دکترم ببینه و سونو کنه بگه کی بیمارستان هست که برم هیسترو

۳-۴ روز قبلش میتونم بهت بگم ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم امشب پريود شدم بايد از ٩ ام استراديول بخورم خدا كنه همه چي خوب پيش بره  ايشاله همه انتقالي ...

الهی آمین🙏🏻 

شما هم روز ۲۰ دوره پری قبل آمپول دیفرلین زدین؟

میفهمم عزبزم درکت میکنم حتی گفتنشم سخته ...  ایشالا این بار آخرین انتقالته و مامان میشی عزززیز ...

امیدوارم همینطور بشه... 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

برای خودت هم همینطور دوست مهربونم 🙏🏻❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من یکبار افت بتا و یکبار پوچ Anti tpo بالاس، البته سی دی مارکرها رو‌ ندادم چون از بارداریم زیاد نگذ ...

عزیزم چند کیلویی و دکتر زرنانی چندتا سرم تجویز کردن واستون ؟؟

،میخوام بدونم روشش چه جوریه 

مرسی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

❌❌❌❌خانمهای انتقالی میشه بفرمایین بعد از آمپول دیفرلینی که برای انتقال زدین به موقع پریود اومد؟ یا تاخیر ایجاد شد؟❌❌❌