2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزيزم بايين بياد مگه پركار ميشه واسه پركاري فك كنم T4 ان نرمال ميشه من خيلي اومد پايين ولي دكترم گفت ...

درسته قطع که نباید بکنی قطع کامل دارو درست نیست.

مال من هم بهمن چهاردهم  بود دوز رو کم کردم اینجوری شد تازه خیلی هم کم نکردم موندم اصلا چرا اینجوری شد.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم به خاطر چیه ولی تاحالا سابقه نداشت انقدر بالا بره ولی انتقالم و دادم الانم روز 8انتقالم ایشا ...

ایشالله عزیزم ایشالله بحق این ماه عزیز آزمایش بارداری مثبت بشه . بعدش که انتقال دادی داری هر روز دوتا قرص میخوری؟

سلام خانوما، نماز روزه هاتون قبول! لطفا اگه وقت اذان جایی تو دعاهاتون بود، منم یاد کنید. خیلی محتاجم. بعد از سه بار سقط و سالها درگیری برای بچه دارشدن، دو روز پیش نتیجه انتقالمم منفی شد. خیلی ناامید و درمونده شدم! 😞😞 

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی گلم مطمئنم دعای شما دوستای عزیزم بوده که الان من نینیمو دارم..منم اگه لای ...

سونوگرافی کجا رفته بودی،کدوم دکتر,که ان تی رو اشتباه گرفته؟از این به بعد سونو هاتو یه جای معتبر برو،تو هفده شهریور سونوگرافی دکتر بابالو خوب و دقیقه

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
فکر نکنی ما بلد بودیما نه 🤓  بزن تزریق زیرجلدی فیلمش تو آپارات هست ببینید ترستون میریزه خیلی ر ...

میگم نازنین جون من رفتم آمپول رو درمانگاه زدم ولی النوو من هیچی توش نداشت نه پودری نه چیزی یه آمپول بزرگ آماده که خیلی ساده بود فقط باید یه سری سوزن رو بهش وصل میکردیم همین دور ناف هم زدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانوما، نماز روزه هاتون قبول! لطفا اگه وقت اذان جایی تو دعاهاتون بود، منم یاد کنید. خیلی محتاجم ...

انشالله خدا بهت صبر بده و به زودی مادر بشی و غصه هات از یادت بره گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی دوست عزیز برای منو دکتر غدد تغییر داد. البته یه دکتر غدد دیگه تغییر نداد گفت همینجوری ادامه بده ...

اخه احساس کردم یه جا نوشتی بعد اینکه کم کردی فکر کردی اشتباه کردی دوباره برگردوندی به قبلی. شایدم اشتباه دیدم. 

انشالله نمیکنن. نمیدونم راستش به این موضوع برنخوردم 😞

ی دفعه لیستشوازاستارتر عزیز گرفتم..ممنونم عزیزم..حاجت روابشی ی سوال برم دکتر ایمونولوژی بگم اینا رو ...

فدات عزیزم، همچنین، اره یا این یا یکی از بچه ها می گفت متخصص روماتولوژی هم می نویسه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه احساس کردم یه جا نوشتی بعد اینکه کم کردی فکر کردی اشتباه کردی دوباره برگردوندی به قبلی. شایدم اش ...

نه از بهمن دارم هی کم میکنم همیشه روزی یدونه کامل میخوردم به غیر پنجشنبه جمعه ها. بعد که چهاردهم شد کردیم هر روز ولی نصف بعد آز دادم شد دو نیم باز رفتم غدد که یکم عددشو بیاریم پایینتر که با خیال راحتر برم انتقال که دکتره کردش هر روز نصف به غیر پنجشنبه جمعه که اون دو روزو گفت کامل. عملا میبینی خیلی کم نشد مقدار قرص ولی نمیدونم چرا شد شش فک کن من سال نود هفت که فهمیدم تیروئید دارم تیروئیدم چهار بود بدون دارو مارو. از اونموقع دارم دارو میخورم بعد همیشه نرمال بود الان با دارو شش شده خیلیه برام. فک میکنم بدنم به اون روش عادت داشت با این دستکاریا  شوک دادم بهش خرابش کردم وگرنه دکتر غدد اولی که رفتم بهم گفته بود دوز تغییر نده ها چقد اشتباه کردم حرف گوش ندادم باز رفتم یه غدد دیگه مثلا میخواسم محکم کاری کنم 😔

بچه ها چرا النوا رو واسه من نوشته زیر جلدی دور ناف یعنی چی یعنی دور ناف پس چرا بعضیا توی بازو زدن

عزیزم زیرجلدی دورناف و بازو فرقی نداره، حتی ران هم میشه بزنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست