2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
راستی سینال چند قلم داد بهت چون بیشتر از یکی بخری دومی ازاد حساب میکنن یعنی نزدیک 500تومن ولی،یه دون ...

قلمی نیست یه پودر با آب مقطر و سرنگش همین. از سینال ۴ تا داد پی دی هومونگ هم ۴ تا. کاش از اون قلمیا بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلمی نیست یه پودر با آب مقطر و سرنگش همین. از سینال ۴ تا داد پی دی هومونگ هم ۴ تا. کاش از اون قلمیا ...

عع من اون مدلیشو ندیدم قلمیاش که خیلی راحت بود بی زحمت عکس قبض داروهاتو اگه داری برام میزاری 

عع من اون مدلیشو ندیدم قلمیاش که خیلی راحت بود بی زحمت عکس قبض داروهاتو اگه داری برام میزاری 

آره منم اصلا حواسم نبود بگم اونجوری بده که راحت باشم قبلا واسه همسرم قلمیشو یه دونه گرفتیم زد ولی اصلا تاثیری براش نداشت. شاید نداشته که نداده نمیدونم والا الان برات میفرستم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها سلام امروز رفتم فوق تخصص آلرژی وایمونولوژی بهم گفت ivig باید بزنی. ازش پرسیدم بخاطر یکی از ...

سلام عزیزم خوبی ؟رفتی پیش همون دکتر که آزمایشات رو نوشت ؟آخه چرا سرم ؟یعنی پردنیزولون کافی نیست 

منم یکی از آیتم ها نرمال بود ولی دکتر گفت چون بالاتر از دوازده باید نصف پرد بخوری محض احتیاط 

فکر نکنم ربطی به رنج داشته باشه آیتم ها رو با هم مقایسه میکنند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزمی فداتشم یه ده روز پیش که جواب آمنیوسنتزم اومد اومدم اینجا و زود نتیجه رو گفتم فکر کردم دیدی اگ ...

حق داری عزیزم

کاملا درک میکنم چی میگی 

انشالله هیج پدر و مادری همچین چیزی رو تجربه نکنن

الهی که خدا به همه بچه سالم و صالح بده

نی نی قشنگتم واسه شما و شما رو واسه اون نگه داره

یکم برو براش خرید کن 

بذا از اون حال و هوا درای

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها.۲۵ این ماه سونو دارم و احتمالا اوایل خرداد انتقال داشته باشم.فکر میکنم کرونا گرفتیم منو همسرم.سردرد.بدن درد.البته دو شب بود خیلیییی بدنم داغ بود الان بهترم اما یکم بیحال هستم چشمامم درد میکنه  .همسرمم امروز بدن درد داره گلوش درد میکنه خشک شده گلوش سرش گیج میره.چیکار کنیم زودتر خوب بشیم؟امپولای سوپرفاکتو قراره ۹ شروع کنم بزنم.نمیخام انتقالم کنسل بشه

فدات با دعاهای شما دوستای نازم بخیر گذشت اینقد خوشحال شدم که نگو 🤩😍🤩

عزيزمي خداروشكر كه خوشحالي😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها.۲۵ این ماه سونو دارم و احتمالا اوایل خرداد انتقال داشته باشم.فکر میکنم کرونا گرفتیم منو ...

سلام عزيزم

كاش آزمايش بدي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️