2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044357 بازدید | 684381 پست
من نمیدونستم یعنی ضرر داشت    

اصلا این چیزا قطعی نیست عزیزم. بخدا من روزی نبود که ۴ یا ۵ تا پرتقال و نارنگی نخورم مخصوصا بعد از انتقال حتی تو خود فرتیل سی ام که برا دوران انتقال میدن ویتامین سی یکی از ویتامین های اصلیش هست.گوجه رو مثل میوه سه چهار تا میاوردم قاچ میکردم میخوردم حتی یادمه شوهرم یبار قیمه درست کرد دارچین ریخته بود تو خورش طبق عادت. منم خوردم متوجه شدم چقد ناراحت بودم که همین باعث میشه مثبت نشم ولی خدا رو شکر مثبت شدم. باور کن این چیزا رو نباید جدی بگیرین. همه چی بخورین کم بخورین فقط قاعده اورها رو سعی کنین نخورین. به خودتون سخت نگیرین تو یکی از گروه ها میگفتن اجیل چون گرمیه نباید خورده بشه هر چی می گفتم بابا اجیل که خوبه میگفتن نه خوب نیست باعث سقط میشه چون گرمیه و یه لیست بلند بالا مثل همین که دوستمون فرستاد داشتن که میفرستادن تو گروه و میگفتن این لیست معتبره منم دیدم این جوریه و اهمیت نمیدن به تجربه ما ها که مثبت شدیم ترک زدم از گروه. خدا بخواد میشه نخواد هم حتی اگه این لیست رو سفت و سخت رعایت کنین بازم نمیشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ببخش باز مزاحمت میشم من الان هفته ۳۲ بارداری و دوقلو باردارم. از دیروز حالت سرماخوردگی دا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم حتما تحت نظر متخصص زنان باش تلفنی 

و حتما اگر تهران هستی بیمارستان امام خمینی یا مسیح دانشوری برو تا دائم چک بشی 

این دیگه خیلی قدیمی شده که بذاریم حالمون خراب بشه بعد مراجعه کنیم، دیگه دیره اون موقع، این که گفتم برو بیمارستان رو حتما حتما جدی بگیر چون برای باردارها اکسیژن 95 یعنی بستری، ولی برای افراد عادی 93 کمتر رو بستری باید کرد

بچه ها اگه میدونین میشه راهنماییم کنین؟ دکتر همراه ال دی ویتامین ای و آ اس آ و اپتی وومن هم داده بو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ در مورد ویتامین ها که من نگران نیستم اصلا و کلا باید تا موقع انتقال تمام شدا باشن، و اغلب فقط فولیک اسید ساده نیاز هست مگر دکتر چیز دیگه ایی صلاح بدونه، اما در مورد آسپرين حتما مشورت کن گلم و از مرکزتون بپرس یا زنگ بزن بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه البته در تایم اداری چون کار غیر اورژانسی هست

سلام به همه دوستای گلم ...سال نو همگیتون مبارک باشه ....من متاسفانه انتقال اولم منفی شد ....دومین پر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ اگر هایپر شدی هنوز باید صبر کنی 

منم مثل شما بعد از شروع سومین پریود ال دی بهم دادن و بعد از 19 روز بوسرلین شروع شد 

پس فقط خوردن ال دی ساده نیست که بوی شروع کنی، بذار مرکزتون باز بشه بعد گلی

نگران نباش عزیز دلم. یکی از کاربرای همین تاپیک که ااز خیلی وقت پیش تو تاپیک بودن یادمه مثبت شدن مثل ...

وااای کاشکی برای منم اینجوری بشه 😓😓 

واقعا مرسی دلارام جان ، امیدوارم زایمان راحت و خوبی داشته باشی ❤❤ همین که هستید دلداری میدید یه دنیا جای شکر داره 🌹🌹🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مبارکتون باشه خوشال شدم😍😍 انشالله بارداری خوبی داشته باشی تعداد اسپرم همسرت نرمال بود؟ تاپیکت ر ...

ممنون گلم . تحرک صفر . مورفروژی 2 بود آزمایش آخر .. سه بار نمونه گرفتن تا از 24 تخمک 9 تاش بارور شد

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
قرص فرتيل سي  يا رويال ژلي خوردي؟

فقط قبل از انتقال قرص ویتامین د 3 و مولتی ویتامین میخورم . دوروز درمیان مولتی رو میخوردم . دوروز درمیانم د3 میخوردم که 1000 بود

میشه قرصای تقویتی که خوردی رو بگی همسرت چی خورد. قبل پانکچر چیکارا کردی. فرش بود یا فریز

جنین فریز بود گلم . دقیق یادم نیست ولی قبل پانچر کلا مرغ رو حذف کردم همش کباب تابه ای و بلدرچین و بقلمون درست میکردم یه بخشی از هزینه ها صرف خوراکمون شد . صبحانه ها مفصل یه رو درمیان تخم مرغ محلی . هر وز یه قاشق چای خوری عسل و سیاهدانه مخصوصا همسرم . وعده هارو کامل میخوردیم . هر روز پیاده روی نیم ساعت . مولتی ویتامین میخوردیم و معجون هم درست میکردم . شیر و خرما و موز . شیر و انبه (مرباشو تو فصل تابستان درست کرده بودم) با نارگیل .. کلی هم انرژی مثبت و شکرگذاری .. از همه مهمتر مرکز خوب انتخاب کن با دکتر خوب . کلی هم امیدت به خداوند باشه

چشم گلی ❤❤❤ مرررسی واقعا

گلم من دیشب با فامیلمون که آلمانه صحبت کردم فوق تخصص زنان بود . بهم گفت تا هفته 9 حق نداری بری سونو چون جنین هر کسی فرق داره یکی هفته 7 میبینه یکی 9 . شما صبر کن تا 9 بعد برو که استرس بهت ندن چون استرس برای بارداری خیلی خطرناکه . مگه قبلنا مادرای ما سونو نمیرفتن ما مشکل دار شدیم ... خواهر من تا هفته 8 جنینش قلب نداشت گفتن سقط بشه . خواهرم رفته بود سقط کنه یه خانومی بهش گفته تو بچت قلب داره برو هفته دیگه بیا . بعد الان پسر خوشگلش پیش دبستانیه . اصلا بد به دلت راه نده صبر کن و توکل . سوره حجرات بخون دستتتو بذاز رو شکمت ❤

من نمیدونستم یعنی ضرر داشت    

نه عزيزم ضرر نداره، اين فقط يه ليسته، قرآن خدا نيست كه اينجوري ناراحتي. اين ليست يه سري چيزهاش فقط معقول به نظر ميرسه. گوجه و رب هم بخاطر آلرژي ميگن نخوريد. من طب سنتي هم كه رفته بودم گفت رب خيلي كم توي غذا باشه، گفت براي همسرت زيادش خوب نيست باتوجه به طبعش. پس ناراحت نباش عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من رفتم سونوگرافی ، اصلا جنینی مشاهده نشد 😭😭😭 احتمالا بارداری پوچ 

سلام عزیزم

ای بابا... امیدوارم هفته دیگه جنین و قلبش رو با هم ببینی

چند هفته ای؟ ساک چه اندازه ای بود؟

مال من که پوچ بود هفته ۷ بودم ولی ساک ۵ هفته بود و توش هم خالی بود 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی؟ عیدت مبارک. حال نی نی های خوشگل ماچطوره؟ دعاکنیددیگه امسال بشه انتقال بدم کلی حرص و ...

عزیزدلم سلام. مرسییی. خوبیم خداروشکر

ایشالله امسال دیگه همون که میخوای میشه ❤️❤️