2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044440 بازدید | 684389 پست
ببینین دوستای عزیزم.....  به خدا استرس خوب نیست.....  میدونم هیچ وقت استرس صفر نمیشه خوا ...

سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال داشتم ازت من الان هفته سی و دو بارداری هستم و دوقلو باردارم از دیروز خیلی حالت سرمادخوردگی داشتم یعنی گلو درد و بینی ام کیپ شده بود. امروز تست کرونا دادم مثبت شد. حالا باید چی کار کنم ایران هم نیستم. دکتر هیچ دارویی نداد فقط گفت اگه تنگی نفس داشتی برو بیمارستان. خیلی می ترسم و نگران بچه هام هستم

ببینین دوستای عزیزم.....  به خدا استرس خوب نیست.....  میدونم هیچ وقت استرس صفر نمیشه خوا ...

آنا جونم شما میای پیام میذاری من خیلی روحیه میگیرم. من آدم فوق العاده استرسیییییییی بودم ولی از وقتی سپردم دسته خدا خیلی آرومترم تلاشمو میکنم ولی توکلم به خودشو میخوام با آرامش برم جلو چون من دارم همه سعیم رو میکنم از وقتی اومدم اینجا و دوستان خیلیاشون بهم گفتن من خیلی استرسیم به خودم قول دادم آرومتر باشم چون همه چی دسته خودشه حالا من خودمو با استرس بکشم اون چیزی که باید بشه میشه یه دنیا ازت ممنون که این تاپیک رو زدی تا من اینقد آروم بشم برام خیلی دعا کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال داشتم ازت من الان هفته سی و دو بارداری هستم و دوقلو باردارم از دیروز خیلی ح ...

سلام عزیزم..... 

انشالله که چیزی نیست..... 

والا من اطلاعاتی در موردش ندارم..... 

کاش از زینبی جون بپرسی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال دادی؟من قبلا بی بی مثبت دیدم ازمایشم منفی شد 

نه من این ماه تازه پری بشم باید برم داروهای پانکچر بهم بده دکتر‌ فعلا طبیعی اقدامم رو دارم تا قبل شروع سیکل. انشالله این بار اونجوری نیست دیگه استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه بسپار به خودش ببین چقد آروم میشی بذار روز ۱۴برو آز بده برات دعا میکنم اگه لایق باشم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آنا جونم شما میای پیام میذاری من خیلی روحیه میگیرم. من آدم فوق العاده استرسیییییییی بودم ولی از وقتی ...

فدات عزیزم..... 

کار خوبی میکنی..... 

تا میتونی رو آرامشت کار کن..... 

چون صبور باشی همین خصوصتت رو به بچه هاتم منتقل میکنی..... 

بچه هایی که آرامش دارن خیلی میتونن موفق تر باشن و تصمیماتی درست‌تری میتونن بگیرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.....  انشالله که چیزی نیست.....  والا من اطلاعاتی در موردش ندارم.....  ...

انا جون علت اينكه دكتر ازمايش انزيم كبد مينويسه چي هستش ؟ يعني براي همه مينويسن؟اخه اطراف من هركس بوده اين ازمايشو نداده حتي كسي كه با ١١٣ كيلو وزن باردار شده بوده. 

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم 

عزیزم فقط میدونم تا میتونی مایعات و آبمیوه بخور.... 

مقوی بخور.... 

سوپ.... 

مواظب خودت باش..... 

به هر حال بیماری ویروسی باید دورش رو بگذرونه..... 

انشالله خیلی سطحی ردش میکنی نگران بچه هاتم نباش..... 

آهان خب خدا رو شکر  آره یعنی برای سه ماهه آخر انوکسا داشته باشی بهتره ولی باز از دکتر نصر بپرس ...

سلام عزیزم ببخش باز مزاحمت میشم من الان هفته ۳۲ بارداری و دوقلو باردارم. از دیروز حالت سرماخوردگی داشتم و امروز تست کرونا دادم و مثبت شد دکتر هم بهم دارویی نداد اصلا فقط گفت اگر تنگی نفس داشتی برو بیمارستان. حالا باید چی کار کنم خیلی نگران بچه هام هستم. حال خودم هم خیلی خوب نیست بینی ام گرفته و گلوم درد میکنه اما تب ندارم 

انا جون علت اينكه دكتر ازمايش انزيم كبد مينويسه چي هستش ؟ يعني براي همه مينويسن؟اخه اطراف من هركس بو ...

والا دقیق نمیدونم..... 

اما مطمئن باش بر اساس شرایط نیاز باشه مینویسن..... 

عزيزم فقط و فقط و فقط مايعات فراوان بخور غذاي مقوي بخور از خونه بيرون نرو كم كم خوب ميشي نگران نباش

باشه عزیزم حتما حالا یه کمی نفسم تنگ شده نمیدونم توهم زدم یا واقعیه

باشه عزیزم حتما حالا یه کمی نفسم تنگ شده نمیدونم توهم زدم یا واقعیه

به خودت تلقين نكن من كرونا داشتم تنگي نفس و سرفه هام فقط با جوشونده اويشن از بين رفت يعني اصلا بهش اجازه پيشرفت ندادم حالا چون بارداري من نميدونم اويشن برات ضرر داره يا نه يكم تحقيق كن يا از پزشكت بپرس اگر مشكلي نداشت بخور معجزه ميكنه

خداياشكرت....❤️