2777
2789
عنوان

عکس گربه ام یه ماه قبل و بعد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 92 پست
ایشالا که حالش خوبه... ولی گربه ای که از بچگی تو خونه بوده خیابون و طبیعت دوام نمیاره

خیلی سال گذشته 

مرده تاالان

نمیدونم فکرنکنم

جایی بردن ک پر بوده از گربه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که من دیدم همه دیوونه گربه هان.اذیت نمیکنن اصلا فقط دوست دارن ناز کنن نمیدونم شاید اون بچه ...

اره ندادن  دیگه

یه جور اسباب بازیه براشون

نمیتونم بگیرنشون خداروشکر

پسرمنم هرچی بهش میگم تو مغزش نمیره

فعلا میترسه ازشون دست نمیزنه

ولی یبار بچه گوسفند دید اگه ولش میکردم میکشتش

میگفت بازیمیکنیم باهم😑چهارسالشه

هرچی میگم گناه داره نمیفهمه انگار

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اره ندادن دیگهیه جور اسباب بازیه براشوننمیتونم بگیرنشون خداروشکرپسرمنم هرچی بهش میگم تو مغزش نمیرهف ...

چی بگم 

از یه مشاور کمک بگیر برای اموزش دادن این موضوع. با حرف بچه ها یاد نمیگیرن رفتار دور و بری ها مهم تره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
چی بگم از یه مشاور کمک بگیر برای اموزش دادن این موضوع. با حرف بچه ها یاد نمیگیرن رفتار دور و بری ها ...

از کسی ندیده خب

ولی هم بازی نداره

همیشه تنهاست

ماهی یبار یاهفته ای یار پسرعموشو میبینه ک اونم فقط مثل اسب میدووه این وراونور ومیزنه بچمو 

زیاد نمیزارم باهاش باشه

از کسی ندیده خبولی هم بازی ندارههمیشه تنهاستماهی یبار یاهفته ای یار پسرعموشو میبینه ک اونم فقط مثل ا ...

پس کارت راحتتره عزیزم❤ 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

دعاش تا اخر پیشته😍

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒