2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044451 بازدید | 684390 پست
عزیزم شما انوکسا استفاده میکنی یا هپارین؟ بعد اینکه گفتن ی کم اختلاف اندازه دارن تغییری توی داروهات ...

از روزی که رفتم پیش پریناتالوژیست گفت آنوکسا قطع، یه دونه به آسپرینم اضافه کرد. ولی نمیدونم بابت اختلاف وزن اینو گفت یا نه. 

دفعه آخر بهم گفت کاری نمیشه برای این موضوع کرد جز استراحت و مصرف مایعات بیشتر. 

@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

سلااااممم وای تبریک میگم بهت عزیزم چه خبر خوشحال کننده ویهویی قربونش برم فسقلی رو, ازته دلم گریم گرفت ازتصورلحظه ای که بغلش کردی, مبارککککهههه

انشالله سلامت بزرگش کنی گلم, دردات خیلی زیاده? اسم نی نی جان چی گذاشتی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرموقع تورومیدیدم امیدتودلم روشنترمیشدچون دیده بودم هربارنگرفتنا رو, خیلی خوشحالم خلله بقربونش بره حتماصدقه بدین برای سلامتیش. حتمامیتونی بزرگش کنی, دعامون کردی خواهر؟ 

از روزی که رفتم پیش پریناتالوژیست گفت آنوکسا قطع، یه دونه به آسپرینم اضافه کرد. ولی نمیدونم بابت اخت ...

سلام عزیزم خوبی؟ عیدت مبارک. حال نی نی های خوشگل ماچطوره؟ دعاکنیددیگه امسال بشه انتقال بدم کلی حرص وجوش میزنم

ای جونم شادن جون مبارک باشه😘❤👶 اووووخی زود بزرگ میشه 

چه حس زیبایی مادر شدنت مبارک عزیزم🥳🥳🥳🥳🥳🥳

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزیزدلم ایییی جونم خداروهزارمرتبه شکر به سلامتی زایمان کردی قدمش مبارک باشه عیب نداره ایشالا شیر میدی زودی تپلی میشه .

عزیزم نگران نباش عادیه اکثرا اینجا بچه ها داشتن.یکی ازبچه ها دوفاستون رو خیلی تعریف میکنه میگه کم می ...

من دوفاستون میخورم تا الان اصلااا لکه بینی نداشتم توروخدا دعاکن خیلی برام

مررسی عزیزم به خاطر دعات 😘🙏

سلام

من دیشب خونریزی کردم ولی لخته نداشتم اما در حد پریودی بود.امروز لکه قهوه ای دارم...یهو اینجور شدم از ترس نمیدونم چکار کنم اونقد گریه کردم.توروخدا برام دعا کن نمیخوام بازم سقط کنم خیلییی سختمه.

دیشب رفتم بیمارستان گفت ۶هفته و۵روز هستم و دهانه رحمم نگاه کرد گفت بسته است ولی بخاطر خونریزی تهدید به سقط هستم.خیلییی حالم بده😢

سلام من دیشب خونریزی کردم ولی لخته نداشتم اما در حد پریودی بود.امروز لکه قهوه ای دارم...یهو اینجور ...

وااای عزیزم انشالله چیزی نمیشه نگران نباش 😔😔

همین که دهانه رحم بسته خداروشکر  

بیشتر استراحت کن و خیلی پیاده روی نکن 🤦‍♀️

مگه نگفتی لکه بینی قطع شده بود ؟ فعالیت کردی ؟

تو سونوگرافی نگفت هماتوم داری یا نه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وااای عزیزم انشالله چیزی نمیشه نگران نباش 😔😔 همین که دهانه رحم بسته خداروشکر   بیشتر استراح ...

اره کامل قطع شده بود هیچی نداشتم .الان لک قهوه ای شده ن هماتوم ندارم نمیدونم چرا اینجور شدم الان تنها امیدم همین علائم بارداریم هست که دارم و منتظرم دکترا باز بشه مطبشون فوری برم سونو.تو لکه بینی نداری خداروشکر؟

اره کامل قطع شده بود هیچی نداشتم .الان لک قهوه ای شده ن هماتوم ندارم نمیدونم چرا اینجور شدم الان تنه ...

عزیزم شاید هماتوم بوده و دفع کردی و الان اوکی ، نگران نباش استراحتت زیاد کن و استرس نداشته باش ، اینجا خیلی ها بهم گفتن خونریزی داشتن کل بارداریشون 🤕🤕 

عزیزم منم هنوز لکه بینی دارم و کماکان ادامه داره ، الا ۳ روزه تو رختخواب خوابیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ تازه یه ذره کم شده ، روز عید یکم رفتم بیرون قشنگ اندازه یه بند انگشت لخته ازم دفع شد 😓 

انقدر دلم میسوزه ، مامانم و خواهرم رفتن برام شیشه خریدن و لباس نوزادی 😔 اگه نمونه نابود میشیم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم