2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044442 بازدید | 684389 پست
نه عزیزم لاغری خیلی خوبه حالشوببر من کم مونده خودمو بکشم ازبس معده ام گشادرفته. خداکنه این یک ماهه ب ...

عزیزم من سرخ کردنی و شیرینی جات اصلا نمیخورم. غذاهامم اکثرا آب پزیه. تمام محصولات شرکتی حذف کردم. ورزش هم میکنم. اینا رو انجام بده شاید بی تاثیر نباشه. من از بچگی مدلم این بود با غصه کلا آب میشدم. این یکسال خیلی زیاد غصه خوردم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنونم عزیزم زنگ زدم بهشون ...گفتم ابنجاهم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داشته 😉

عزیزم دختر گل دیگه وقتی بیمارستان که جای معتبری هست خیالت رو راحت میکنه دلت رو قرص کن

میخوام بگم همیشه از جای معتبر اطلاعاتتون رو بگیرین 

مثلا بچه اگر دنیا بیاد و زردی داشته باشه چی کار می‌کنیم؟ قطعا به حرف های اطرافیان نباید اهمیت بدیم و باید از بیمارستان و متخصص اطفال بپرسیم 

اینو واسه این میگم که خیالت از بابت کادر درمان ایران راحت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کمک کنید منو. هفته هفتم بارداری هستم روزی ۴تا استرادیول.۳تا دوفاستون.یکی آ اس آ.یکی فول ...

عزیزم چرا اینقدر استرس داری  

این دارو ها رو کم  و زیاد به همه میدن طبیعیه بستگی به دستور دکترت داره که چی تشخیص میده

داروهای منم روزی  ۴ تا استرادیول ، دوتا شیاف پروژسترون ،  یک آمپول پروژسترون ، یک آمپول انوکساپارین ، یک فولیک اسید ۵ و یک آسپرین هست 

اصلا نگرانی نداره که  ، دکتر هرچی صلاح بدونه کم زیاد میکنه  

عزیزم من سرخ کردنی و شیرینی جات اصلا نمیخورم. غذاهامم اکثرا آب پزیه. تمام محصولات شرکتی حذف کردم. ور ...

چقدرعالیی منم دقیقا برعکس اون چیزاییم که شماگفتی شیرینجات که همش میپزم😑😑😑کلااینوبگم خوش خوراکم وهرچیزی نمیخورم😒😒یعنی بیچاره کردم خودمو, ولی فعالیت رو دارم تاحدودی ابم زیادمیخورم بقول شما

عزیزم امروز روز نهم انتقالم سه روز درد پریودی میگیرم شدید در حد یه دقیقه و ول میکنه فردا برم ازمایش ...

عزیزم چه عجله ای داری هرچی باشه باید داروها ادامه بدی حداقل بذار چند روز دیگه بگذره عدد بتا یکم بالاتر بره 

میری آزمایش میدی الکی استرس میگیری 

عزیزم امروز روز نهم انتقالم سه روز درد پریودی میگیرم شدید در حد یه دقیقه و ول میکنه فردا برم ازمایش ...

دوروز ديگه صبر كن عزيزم ايشاله مثبته ازمايشت ،واسه بارداري طبيعي ميگفتن ١٠ روز از موعد پريود بگذره بعد ازمايش بديم باز هم صبر ميكرديم الان هم روز ١٣ و١٤ برو 

شما روز چندم ازمایش دادین؟دل درد پریودی نداشتین؟

من روز ۱۵ انتقال آزمایش دادم 

اگه جنینت بلاسته روز ۱۳ هم بری خوبه 

به علائم هم اصلا توجه نکن این علائم بیشتر به خاطر داروهای هورمونیه