2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی جوابمو نداد من هم رب گوجه هم گوجه خوردم کلا ریختم بهم      

ناراحت نباش، بهش فکر نکن امروز دوستمون مثبت شد ولی این پرهیزها رو هم نداشته.

گوجه آلرژی زاست احتمالا برای همین میگن نخورید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام نازنین جون خوبی عزیزم؟ اتفاقا میخواستم بپرسم ازت. خدارو شکر که خوب بوده. منم صبح ساعت 9 سونو بو ...

سللم عزیرم نرسی خداروشکر خوبم شمادیگه درد نداری ؟ ایشالا تا موقع تولد وزنش اضافه میشه  تازه سونو یه چندگرمی بالاپایین هم میگن 

سلام عزیزم . خداروشکر نی نی تپل شده 😍 دکتر من برام سونو ننوشته ولی خیلی دلم میخواد برم ببینم وزنش چ ...

مرسی عزیزدلم ...حالا موقع تولد یه ۱۰۰ یا۲۰۰گرم بالاپایین میشه وزنشون ولی همینکه سالم باشن کافیه بعدا هم میتونن وزن بگیرن فک کنم اگه نیازنباشه  برای شماسونو نمینویسن ...اره تاریخ زایمان هم با ان تی میزنن 

مرررسی عزیزم بابت دلداریت 🥰🥰 دیگه راضی ام به رضای خدا ، الان خیلی آروم شدم ، قسمتم باشه مادر میشم ...

نگران نباش عزیز دلم. یکی از کاربرای همین تاپیک که ااز خیلی وقت پیش تو تاپیک بودن یادمه مثبت شدن مثل شما ۶ هفته رفتن سونو گفتن فقط ساک هست و چیز دیگه ای نیست اونم خیلی نگران بود و ناراحت ولی دو هفته رفت هم جنین بود هم قلب.دیگه بعد از اون نیومد تاپیک وگرنه خودش پیام میداد بهت. اسمش هم یادم نیست دقیق که تگش کنم. ان شاالله برا شما هم همین طور میشه و دو هفته بعد میری و با خوشحالی میای میگی هم جنین بوده هم قلب

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
گوجه ما میخوریم خو مگه چشه    

هیچیش نیست بخور . والا من گوجه رو مثل میوه میخوردم و میخورم از بس دوس دارم. بنظرم اصلا سخت نگیرین واسه خورد و خوراک فقط گرمی قاعده اور رو بعد از انتقال سعی کنین نخورین و اب هویج و جگر بخاطر ویتامین آ زیاد شون.دیگه همه چی بخورین اما تعادل یادتون نره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت